Bir kızın dindar olmayan erkeklerden hoşlanması hakkında ne düşünüyorsunuz
25 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
20Cevap
kendi kararın
Muhafazakarları ben de hiç sevmiyorum. Hristiyanım, vaftiz de oldum. Ama radikal değilim
Gayet olası bir durum. Senin yaşam tarzın ve beklentilerinle ilgili tamamen
Dinime bağlıyım diyip dinden haberi olmayan dolu erkek var bu memlekette ağa zaten
İnançlı ama dinine çok bağlı değil mi yoksa direk İslamiyete inanmayan mı dindar olmayan dediğin
Bol seks alkol gece hayatı seviyorsundur canısı.
Peki seni çeken nedir? Daha bi seküler görüntülerimi profil olarak?
Mantıklı sonuçta burada senin nasıl bir hayat yaşamayı seçtiğin önemli. Ben de inançlı bir adamım ama fazlasıyla abartan, inancı kendine sanki cehennem hayatı gibi yaşatan insanlardan haz almıyorum. Din insanı sıkmak için değil rahatlatmak için vardır. Adam yok o günah yok bu su yok o bu diye diye kendini kısıtlıyorda kısıtlıyor.
kanka sana bi haberim var hickimse dindar oldugunu soyleyen bi erkek kadar bunlara duskun degil 😝
@uzgunkupek bende tam olarak bunu soyledim zaten. Uclarda yasayanlar en tehlikelileridir
Olabilir tabi, dindar olmak zaten ayrıcalık ya da bir statü olmamalı. Herkes kendine özel yaşamalı.
Serbestçe giyinmeyi seven, darlamayan ve kıskanmayan erkeklerden hoşlandığını düşünürüm.
Normal dindar erkekleri dindar kızlar sevsin
Benden hoşlanırsın o zaman
Bir kızın yapacağı en doğru karar
Kendi seçimi sonuçta
O yüzden kimse benden hoşlanmıyor demekki ben garip bir şekilde hem dindarım hem değilim
Ateşlere koşmak istiyor olabilir diye düşünüyorum
bu doğal. Sen dindarmısın,?
Sen dindar mısın?
Yani tecih ama çokta değişik bir şey değil
Taktir ediyorum
Sen dindarsın sanırım
Önemli olan insanlık boş ver gerisinş
Hoşuma gider
cok normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Denizax'cım, aşk ve çekim tamamen kişisel duygularımızdır. Kimden hoşlandığın senin en doğal hakkın, bu konuda kendini yargılamana hiç gerek yok. 💕 Önemli olan karşılıklı saygı, sevgi ve uyum. Bir insanın inancı kadar, değerleri ve karakteri de ilişkiyi şekillendirir. Kalbinin sesini dinle ve mutlu ol. 🥰