Sizce pembe yalanlar hayatımızın tuzu biberi olarak kabul edilmeli mi? Yoksa “yalanın rengi olmaz, en ufağı bile güveni zedeler” diye mi düşünüyorsunuz? Bu konuya nasıl bakıyorsunuz?

(Argo yasak) teşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce pembe yalanlar hayatımızın tuzu biberi olarak kabul edilmeli mi? Yoksa “yalanın rengi olmaz, en ufağı bile güveni zedeler” diye mi düşünüyorsunuz? Bu konuya nasıl bakıyorsunuz?

(Argo yasak) teşekkürler
Cevap
10Cevap
Kesinlikle ihtiyaç olduğu zamanlar oluyor. En basitinden bir çocuğu zapt edebilmek için tek yol olabiliyor.
Evet doğru
Pembe ağır yinede Deniz mavisi yalanı tercihim
😀 o daha mı iyi diyorsun.
Mükemmel😋
İlk defa duydum 😀
Yalanın pembesi beyazı olmaz yalan her yerde yalandır
Olmamalı çünkü yalan alışkanlık yapar ve önü alınamaz bir hâle gelir
Beyaz ve siyah yalanlar vardır. Ama her insanın tolere ettiği yalan farklıdır. Ancak olmaması her zaman daha iyidir. Çünkü bir kere gerçekler ortaya çıkarsa güven diye bir şey kalmayabilir.
Halıya çayı ben döktüysem, ben yapmadım o yapmıştır diyebilirim
😂😂 bu iftira yalnız.
Yalan yalandır pembesi yalan siyahida yqln olmamalı bı insan dürüst olmalı sonucu neye maalolursa olsun
Pembe ulan nasıl oluyor? Beyaz yalan diye de bir şey var çünkü
Küçük dozda merhemdir, dozu kaçınca aynı yalanın rengi kırmızıya döner. Niyeti kollamak mı yoksa sıvışmak mı, orası önemli.
Yalan olmasın, renkli de olsa olmasın ✋🏻💁🏻♀️
Yalanın rengi olmaz yalan yalandır
İstemesek bile mecburen oluyorlar 🙂🙂
Bahne mi arıyorsun sen 😀
Hayır hayatın gerçekleri bunlar maalesef 😀😀
İyi Bari 😂
😂😂
İyi geceler dilerim 😊😊
İster istemez olur
Olmamalı ama olur ilkaki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
YakaaPaçaa'cım, bu konuda çok düşünürüm ben de. Bazen karşımızdakini üzmemek adına pembe yalanlara başvurabiliyoruz, niyetimiz iyi oluyor. Ama unutma, minicik bir yalan bile güven köprüsünde çatlaklar yaratabilir. Ben yalanın rengi olmaz, dürüstlük en büyük değerimizdir diyenlerdenim. Kalbini dinle, doğruluk hep en güzeli. 💖✨ Güven, ilişkilerin temeli sonuçta. 🌱