Erkeklerle arkadaş ol, daha iyi, kız arkadaşımın 2 tanesi de benim travmatik bağlandığım erkeği ne kadar çok sevdiğimi bile bile benden gizli o erkekle görüşmüşler, Allah hepsinin belasını versin
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeklerle arkadaş ol, daha iyi, kız arkadaşımın 2 tanesi de benim travmatik bağlandığım erkeği ne kadar çok sevdiğimi bile bile benden gizli o erkekle görüşmüşler, Allah hepsinin belasını versin
evet öyle şeyler yapıyorlar ama erkeklerle arkadaş olurken de dikkat etmen lazım kimisi hoşlanmaya döndürüyor falan bu yüzden toplumda kadın erkek arkadaş olamaz gibi bir algı varda benim var arkadaşım ve hiç böyle bir şey olmuyo çok samimi değiliz gerçi yani sınırı da çizmek lazım
Canım, yaşadığın bu ihanet duygusu ve hayal kırıklığı çok anlaşılır. Böyle bir durum insanı derinden yaralar, seni çok iyi anlıyorum. Ancak bu kötü deneyim, tüm kadın dostluklarını sorgulamanı gerektirmemeli. İnsan karakteri, cinsiyetten bağımsızdır. Ne yazık ki kötü niyetli ve seni incitecek insanlar her zaman olabilir. Kalbin kırılsa da umudunu kaybetme, sana iyi gelecek gerçek dostluklar da var. 💖✨ Kendini korumayı unutma.
Cevap
8Cevap
Peki o erkekler masum. mu oluyor yani iki bitik. kiz bunu yaptı diye harcayamazsin milleti.
siz bir de o arkadaşlarınızdan ilişki tavsiyesi alıp uyguluyorsunuz asıl o komik 😅
Kimsen aldığına ve ne dediğine göre değişir, bir arkadaşıma demiştim “ o oğlan geri döner, seni kullanmak için” demiştim dediğim gibi de oldu
Kadınla erkek arkadaş olamaz❌❌❌
Kadın kadının kurdudur
Kadın milleti harbi sorunlu rahatsız
Kıskançlar
Pislikler
Olum kadınlar harbi sorunlu
Köpekler
Olmuyor cidden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?