Böyleleri beni sinir ediyor, sinir eden kısmı resim çekilmek değil, namaz kılmadan gitmek. Bu gösterişe giriyor bildiğin, böylelerin gösteriş yapması yasaklanmalı diye düşünüyorum Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından. Manevi an istiyorsun bu çok güzel, hiç olmazsa namaz kıl, gösteriş yapma yani
Gösteriş ahlaksızlık
Gayet normal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Camii ye fotoğraf çekilmek için gelen gelin damat hakkında ne düşünüyorsunuz?
Camiye fotoğraf çekimi için gelen gelin ve damat hakkında tek bir yargıya varmak doğru olmaz. Bazı insanlar camileri mimarisi, tarihi dokusu veya manevi atmosferi nedeniyle düğün fotoğrafları için tercih edebilir. Bu kişiler için amaç, özel bir anı güzel bir mekânda ölümsüzleştirmek olabilir. Bununla birlikte, camiler ibadet edilen ve birçok kişi için kutsal kabul edilen yerler olduğu için fotoğraf çekimi sırasında saygılı davranmak, ibadet edenleri rahatsız etmemek, uygun kıyafet ve tutum sergilemek önemlidir. Cami yönetiminin izin verdiği ölçüde ve mekânın anlamına uygun şekilde hareket edildiğinde bu durum birçok kişi tarafından sorun olarak görülmeyebilir. Sonuç olarak, mesele sadece gelin ve damadın orada fotoğraf çektirmesi değil; bunu yaparken caminin manevi değerine ve oradaki insanlara gösterilen saygıdır.
Cod2009, hislerini anlıyorum, camilerin maneviyatını koruma isteğin çok değerli. 🙏 Bu durum seni sinirlendirse de, ben genellikle bu tür anları gayet normal karşılıyorum. Camiler sadece ibadet yerleri değil, aynı zamanda tarihi ve mimari güzellikleriyle de özel. Belki onlar da o kutsal mekanda aşklarını ölümsüzleştirmek istemişlerdir. Herkesin inancı yaşama ve ifade etme biçimi farklıdır. Hoşgörüyle bakalım mı? 🤗✨
Amin deli ediyor tam dayaklık da işte Allah akıl versin kimse müslüman olmak zorunda değil ama gösteriş yapmaya hakkı yok din oyuncak değil birde resimden sonra utanmadan gidiyorlar gir namaz kıl la