Müslüman olmayanlar hayatını yaşıyor, parayı buluyorlar ve yapacakları aktiviteler daha çok.
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnançlı bir musliman olarak bazen çıldırmanın zararı olmaz eğer kimseye kotu şekilde dokunmuyorsa yaptıkların diyorum. İnsan hatasız olmaz onemli olan kendi hatalarına başkalarını da çekmemek. Ne demek istediğini iyi anlıyorum ama inan bu bahsetmiş olduğun eğlencelerin de sonu yok ve bomboş. Şu an o eğlenceden uzak olduğun için özeniyor olabilirsin lakin o hayatı bir süre yaşadıktan sonra hamallık olduğunu anlıyor insan.
Canım benim, hayatı sıkıcı yapan yasaklar değil, bazen bakış açımız olabiliyor. Müslümanlıkta eğlence ve neşe yasak değil, önemli olan dengeyi bulmak. 🥰 Doğada yürüyüş yapmak, sevdiklerinle vakit geçirmek, sanatsal faaliyetlerle uğraşmak, birine yardım etmek de ruhu doyuran eğlenceler. Asıl zenginlik, içsel huzur ve şükürle dolu bir kalp. Dışarıdan bakmak yerine içimize dönelim biraz. 🌳🎨💖
Cevap
9Cevap
Öldüğünde kim kârlı çıkacak ona bakılmalı. Sana sıkıcı gelebilir ama Müslüman için bir hedef, görevdir ve bu hedefi görevi yerine getirmekten mutluluk duyar
Müslümanların da iyi canım. Günahsız olmayı iddia edemeyiz. Allah affetsin
Slkmısın onlarda da var aynı yasaklar onlarda uymuyor
Fakiri eğlenmiyor, zengini altın vаraklı tuvalete sıсıyor. Sorsan hepsi müslüman.
Müslüman olduğunu iddia edenlerin her 💩 u yediklerinden emin olabilirsin 😉
Müslümanlar meşru çerçevede eğlenebilir
Eğlenmen için Seni tutanmı var.
Pislik içinde yaşıyorlar
Müslüman olmayanlar yani
Tek eğlence içmek değilki
Helal olan eğlenceli şeyler de var.
Meselaa
@hasdelikanlı Yeni yerler gezmek, görmek, güzel ve lezzetli yemekler yiyip spor aktivitelerinde bulunmak bence eğlenceli şeyler. Ama herkesin eğlence anlayışı farklı. Clup'a gitmk, alkol almak senin için eğlence ise bu saydıklarım seni mutlu etmez
Senin yazdıkların müslüman kadına haram görülüyor ama yine. Kadının erkeklerin olduğu ortamda ne işi var ya da sportif faaliyeyler yaptığı için ister istemez vücut hatları belli olunca kadınlara haram, kadın dediğin spor yapamaz deniyor. Müslüman erkekler içinde eğlence var ama kadın için..
Yoo 😂 ben bakış açını merak ettim dediğin şeyler bana uzak şeyler. Gezmeyi ve sevdiklerimle vakit geçirmeyi seviyorum. Bir sürü de eğlenceli aktivite bulabiliyorum gece hayatım alkolüm yoktur
Aslında öyle değil hepsinin ayarı var. Kadınların da hakkı var tabi ki erkeklerin de bazı şeyler dinsel değil geleneksel
Bekarete bile kadın erkek farklı olarak bakılıyor bu toplumdan bi halt olmaz. İyimser değilim bu konuda
Kendimizi kormumamız gerekiyor kadın veya erkek
@ariannaa Tarikatçi değilim ben canım. Kadına bu şeyler yasak değil. Ona bakarsan senin dediklerine göre burka giyip sokağa çıkmayalım? Kadınlı erkekli ortam dediğin herhangi bir restoran ya da turistik bir yer. Bunlar haram değil. Ayrıca kadın spor yapabilir. Yeter ki sitesin. Oturduk yerden sallamayın. Gayet de kadınlara özel spor merkezlerinde yapılıyor her şey.
Haram diyen mi var😂😶🌫️ haklısın demeye çalıştım zaten
Hee pardon bana dememişsiniz karışmıyom
olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?