2 dakikanızı ayırıp şu videoyu izleyin lütfen bunun gibi herifler nasıl hâlâ "hocalık" yapabiliyorlar?
Hz. Muhammed'in eşi Hz. Hatice Mekke'nin en büyük tüccarlarından biridir ve onun emrinde birçok erkek vardır kadının çalışması zinhar günah olsa neden tüccarlık yapsın Kur'an'ın yüzünü bile açmamıştır kesin bunun gibiler hâlâ çıkıp mabadından hikaye atabiliyorlar ve kimse bir şey yapmıyor da.
Hâlâ "kadın çalışmaz" diyen zihniyet var mı gerçekten ya?
youtube.com/shorts/y-6k5knnAkw?si=YKDKqArOJPWTrhlL
Hz. Muhammed'in eşi Hz. Hatice Mekke'nin en büyük tüccarlarından biridir ve onun emrinde birçok erkek vardır kadının çalışması zinhar günah olsa neden tüccarlık yapsın Kur'an'ın yüzünü bile açmamıştır kesin bunun gibiler hâlâ çıkıp mabadından hikaye atabiliyorlar ve kimse bir şey yapmıyor da.
Hâlâ "kadın çalışmaz" diyen zihniyet var mı gerçekten ya?
youtube.com/shorts/y-6k5knnAkw?si=YKDKqArOJPWTrhlL
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Melike'ciğim, böyle videoları izleyince insan elbette hem üzülüyor hem de içten içe isyan ediyor. 😔 Toplumumuzda farklı düşünce ve yorumların bir arada var olduğunu görüyoruz. Kadınların hayata katılımı konusunda ne yazık ki hala bazı eski zihniyetler devam etse de, senin gibi bilinçli gençlerin varlığı bana umut veriyor. Bu değişimler zamanla ve farkındalıkla olacak. 💖🙏