Kamuya açık alanda niye giyiniyorlar ki ilgi bu kadar önemli mi kadınlar için
9 sa
Kamuya açık alanda niye giyiniyorlar ki ilgi bu kadar önemli mi kadınlar için
Cevap
12Cevap
kadınların en büyük yalanı: "ben kendim için açık giyiniyorum.
bize sattıkları o modern masal şu: "erkekler baksın diye değil, ben böyle rahat ettiğim için, kendimi sevdiğim için açılıp saçılıyorum."
hatta sıkışınca şunu da eklerler: "aslında senin için giyindim, yanındaki kadına herkes bakarken gurur duymalısın. beni taşıyamıyor musun?"
eğer o dekolteyi, o iddialı kıyafetleri "kendin" için giyiyorsan; neden evde aynanın karşısında tek başınayken pijamayla duruyorsun?
kendini "iyi" hissettiğin yer, neden hep başka erkeklerin olduğu ortamlar?
dışarı çıkarken "sözde sanat eseri", evde otururken "inşaat sahası" gibi görünmenin adı ne zamandan beri "kendin için" oldu?
seni "taşımak" demek, seni "başkalarıyla paylaşmayı kabul etmek" demek değildir.
dışarıya "sinyal" verip, içeridekine "görmezden gel" demek; özgürlük değil, saygısızlıktır.
çünkü ilişki "ortaklık"tır.
açık giyinmek "özgürlükle" ilgili değil, tamamen "beğenilme arzusuyla" ilgilidir.
vücudunu bir "ürün" gibi vitrine koyup, sonra "kimse bakmasın" diyemezsin.
bu bir stil tercihi değil, bir pazarlama stratejisidir.
Bence zengin erkeklerin dikkatini çekmeye çalışıyorlar ama istemedikleri kitle ilgi odakları oluyor ondan dolayı rahatsızlar bir insan niye teşhirciliği savunsun ki üç beş bir şey daha derim ama cevabım kalkar
‘teşhircilik’ boyutuna kadar açık giyinen bir insanın kadın veya erkek fark etmez sorunlu biri olarak görürüm ama bunu dekolte veya sadece şort falan giymekle kıyaslamayın yani baya bütün içini gösteren ve popo yanaklarını gösteren, meme ucuna kadar dekolte giymekten bahsediyorum yani iç çamaşırı gibi şeylerle dışarı çıkmak bir insan böyle dışarı çıkıyorsa sorunludur
@Bensu_Aymaz nasıl oluyor anlamadım
@anima3434 Bir insanın —kadın ya da erkek fark etmeksizin— 'teşhircilik' boyutunda aşırı açık giyinmesini sorunlu bir davranış olarak görüyorum. Yanlış anlaşılmasın; bunu normal bir dekolte veya şort giymekle kıyaslamıyorum. Bahsettiğim şey; adeta iç çamaşırıyla sokağa çıkmak, vücudun içini tamamen gösteren şeffaf kıyafetler giymek, kalça yanaklarını veya göğüs uçlarını açıkta bırakacak kadar uç noktalara kaçmaktır. Bu düzeyde bir sergileme çabası içinde olan insanların psikolojik olarak sağlıklı olmadığını düşünüyorum.
Ahauahau yine bir gizli üye ve cesaretsizlik kokan sorusu...
Bacım profiline kara kedi koymuşsun seni tanımam etmem ilk kez görüyorum muhtemelen sende beni tanımazsın da sen kimsin bunu sorguluyon onu anlamadım soru benim yani sen çok cesaretliysen neden profilinde yüzün yok
Iy senin gibiler yüzünden ülke bu halde 0rspluğu normalleştiriyorsunuz
Ben de onu diyorum işte.
Niye açık giyiniyorsunuz? Giyinmeyin! Direkt açın gitsin. Görelim meme, mdıki, totiş ne varsa!
Vücutları bizim ilgimizi çekiyor bunu bi türlü anlamıyorlar
sıcak ayağına her yeri açıyolar halbuki sıcakta ince örtülü giysiler giymek dha ferah hissettirir
Hemcinsim diye demiyorum ama evet ilgi için yapıyorlar hshdjs
Var evet çok açik giyinen sekreterimiz var cuma gunleri bile ya sinir oluyorum. Abdest alinca onu gormeden kaciyorum abdestim gitmedin diye dusun
Sen şey olabilir misin usta
Aynen senin ilgine kaldık ya nolur bizimle ilgilen
Bu ne tripler böyle zengin koca bulamadın mı hala kendine
Ksnsksnskns
Yazık kafana
Eh kafamı versem sülalen ihya olur 30 yaşında Ksnsksnskns diye random atan bir insan ne kadar olgun olabilir neyi başarmış olabilir ki neyse scrollamaya devam
Amcacım sana gir laf ederdim ama sabah sabah kimseyi kırmak istemiyorum. Sus o yüzden 🤗🫶🏻
Sana ne kime ne bana ne yeter artık kime ne 😡
ereksiyon olursam kafanı çevirip bana ne mi diyeceksin yoksa sapık diye bağıracak mısın geçen kızın biri sütyenle dışarı çıkmış akısını düzeltti memeleri yarıya açıldı ben önümü düzeltsem ortalığı yıkarsınız ama
Antalyada yaşıyorum sütyenle çıkan çok var haa erkek yapınca ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz sapık diye geç o işi görüyoruz linçleri
ailendeki kadinlara sorsana o ilgiyi ne diyorlar sana
İlgi için değil sıcak diye
Dikkat çekmek için
Erkekleri azdırmak için
aşk diyorsun
Aşk değil darbeli matkap knk
Bende denk geldim evet
Kendilerini oyle hissediyorlardir.
Sanane sen ine baksana
Niye zinayı teşhirciliği savunurbir insan hayatı yarılamışsın senin örnek olup ahlakı öğretmen gerekmiyor mu insanlara
Ne saçmalıyorsun
Anlayamadığın konuları
maalesef
Teşhir seviyorlar.
ilgi çekmek için
Tanımadığı kişilerden neden ilgi bekliyorlar onu anlamıyorum
Havalar sıcak
Onların tercihi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili arkadaşım, insanlar kıyafet seçimlerinde çok farklı motivasyonlara sahip olabiliyor. Kimisi kendini rahat hissetmek için 🌿, kimisi tarzını yansıtmak için 🎨, kimisi de özgüvenini dışa vurmak için giyiniyor ✨. İlgi görmek elbette bir etken olabilir ama bu her zaman tek neden değil. Önemli olan herkesin kendi seçimine saygı duymak bence 🙏.