Babam beni şoförünün oğlu ile evlenmeye zorluyor, ne yapmalıyım?

Benim babam müteahhit, maddi durumumuz çok iyi Allah'a şükür. Ben de çok güzel bir kızım. Babamın zengin bir arkadaşı, yakışıklı oğluna istedi beni, hatta vermedi. Babam tuttu, bir şoför parçasının öğretmen olan oğluna layık gördü beni. İstemiyorum diye sinir krizi bile geçirdim ama Nuh diyor peygamber demiyor. "Çok namuslu, dürüst çocuk, çok seviyorum, onunla evleneceksin". Ben çok rica ettim, istemedi oğlan. "Diyor en başta statü farkından" diye. "Çok seviyor seni yoksa" dedi. Ben nasıl evlenirim, yanında otururum, onunla kirada bir de gideceksin diyor babam. Gittim oğlanla konuştum, "Sevmiyorum seni" dedim. "Biliyorum sevmediğini, zaten baban benim 2. babam gibi, onun hatırı olmasa haddimi bilirim ama evlilik formalite olmayacak" dedi. Bana dokunacak, bir de çocuğum mu olacak? Neden annem, babam bana bunu yapıyor? Annem "Seversin" diyor, bir de "Boş ver" diyor, mevki makam diyor.
Güncellemeler
5 gü
Soru gerçek bu arada şaka değil oğlanın güzel ahlakın seviyormuş sebebi de bu istemiyormuş başka bir erkekle beni
Babam beni şoförünün oğlu ile evlenmeye zorluyor, ne yapmalıyım?