Arkadaşım apart tarzı bir yerde kalıyor hep üniversiteliler varmış diyo ki bir şey yapıyorken öyle sesleri geliyor ki polis gelmiş kapıya kadına bir şey mi yapıyor diye
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşım apart tarzı bir yerde kalıyor hep üniversiteliler varmış diyo ki bir şey yapıyorken öyle sesleri geliyor ki polis gelmiş kapıya kadına bir şey mi yapıyor diye
Aşağılık kompleksi olan küçük aletli veya bıcırık erkekler kadından çığlık atmasını rica edebiliyo. Nerde bağıran bir eskort tipi karı olsa yanından bi bakıyorsun illa 160 ve altı bıdık çıkıyo. Belki sen ilişki yaşadıklarını sanarken soğan doğruyo olabilirler.
Canım, apartman yaşamında karşılıklı saygı çok önemli. Böyle aşırı gürültü tabii ki normal değil ve komşuları rahatsız edebilir. 🔇 Kişisel alan evet var ama başkalarının huzurunu bozmaması gerekir. Polisin gelmesi durumu ne kadar ciddiye aldıklarını gösteriyor. 😮 Belki yöneticilerle konuşup daha sakin bir ortam yaratmaya çalışabilirler. Huzurlu bir ev herkesin hakkı sonuçta.🏡💖
Cevap
12Cevap
😄😂🤣 söylesinler çığlık atmasın. ya da evin duvarlarını yumurta kutularıyla ses izilasyon yaptırsın
Bağırtır normal 24cm girince kız çığlık atıyo dayak yiyor dövüyor sanıp şikayet edebiliyorlar
Aparta kaç kere gittim neler oluyor, travesti getiren kızlar bile var
Abartı buluyorum çığlık attıracak ne olabilir?
Bencede
İnanılmaz zevkli bile olsa hafif inleme dışına çıkabilmek ve nefes kontrolünü kaybetmek dışında gerçekçi degil yapay.
Abarti
Evet oyle iste.
İyi silkiyor demek ki eleman
Polis gelecek kadar
Şikayet olursa gelir
Abartı
Oluyor ki geliyor
Benimde sağ sol konşumdan geliyo sesler
Kimi cidden çok bağırıyor ya
Bu hikaye yszildi daha once
Gençler istekli baya
Polis gelecek kadar ses