Bu devirde insanlara güven, dostluk ve ilişkiler hakkında siz nasıl düşünüyorsunuz?

Ya merhabalar öncelikle size biraz kendimi anlatmak istiyorum ben cafe vs. yerlere çok sık gitmiyorum yani bir kaç dostum var fazlasına hiç gerek yok kendi halimde mutluyum bir çoğunuz asosyal vs. diyebilir ama bence bu devirde asıl doğru insanları bulabilmek çok önemli bence cafe tarzı yerlere tabii ki gittiğim oluyor ama nedense hiç ilgimi çekmiyor yani ormana vs. gitmek doğanın tadını çıkarmak sevdiklerimle tadını çıkarmak daha kıymetli geliyor ve bir çok arkadaşım beni dışarıda şehirde hiç görmüyorlar ve sürekli soruyorlar nerede olduğumu bu bana biraz garip geliyor ama bir bakımdan da kendimin farkına varmamı sağlıyor bu benim hayatımın şekillenmesine katkı sağladı yani şöyle söyleyeyim kendi başıma yalnız kalıp kendimi sorguladığım günler de oldu ve sahte dostların bana verdiği kötü tavsiyelerden kurtulmamı, yanlış yollara sapmamamı, doğruyu ve hakikati bulmamı sağladı. Bu devirde bana insanlar çok ilgi çekici gelmiyor yani birine ilgi duymam ona bağlanmam için gerçekten baya anı biriktirmem gerektiğini fark ettim ki o insan benim zihnimde karakteristik olarak bir şekil alabilsin ve nasıl bir kişi olduğu benim için çok önemli biri haline geliyor hayatıma kolay kolay kimseyi almam bence bu hayattan beklentisi olan insanlar da bunu yapmalı çok kişi tanır ama çok dostun olmaz max 3 5 kişidir bence böyle olması daha makbul. Bana bu devir kötü geliyor namus kavramını unutmuş, vefasız dostların olduğu, insan dostunu bile bile ateşe attığı çıkarısız bir şeyin olmadığını gösteriyor. Ben eğer hayatıma bir erkek alacaksam gerçekten bu tarz şeylere girişmemiş birini bulmak isterim ki böyle bir şey olsa bile hani gerekli sebepleri olmalı bence ya da 1 2 sene takılıp ya da bilemedin 5 sene sonra bu tarz şeyleri yaşayıp ayrılıp sonra bana gelmesini istemezdim gerçekten ya da gerçekten bana her şeyini kalbini sevgisini saf sevgisini göstermesi lazım bence bu devirde böyle birini bulmak milyonda birdir peki siz ne düşünüyorsunuz ben yorumlarınızı uzun uzun okuyacağım hayata karşı bakış açınız nedir sizleri dinlemek istiyorum biraz sohbet tarzı bu arada yaşlı değilim yaşımı fazla girdim o yaşlarda olsam bunu düşünmezdim muhtemelen
Bu devirde insanlara güven, dostluk ve ilişkiler hakkında siz nasıl düşünüyorsunuz?