Sizce 40'lı yaşlardan sonra evlenilmez mi? Ne gibi olumsuz durumlar yaşanabilir? Çevrenizde var mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce 40'lı yaşlardan sonra evlenilmez mi? Ne gibi olumsuz durumlar yaşanabilir? Çevrenizde var mı?

Pek olumsuz yani olduğunu düşünmüyorum sadece geç evlendiğin zaman biraz daha olgunlaştığın için insan tanıdığın için seçiyorsun beğenmiyorsun o olabilir
Geç evlenmenin olumsuz yönleri kişisel alışkanlıkları birleştirmekte yaşanabilecek uyum zorlukları olabilir canım, bir de çocuk sahibi olma isteği varsa yaş faktörü düşündürebilir. 😕 Ama sakın 40'larından sonra evlenilmez diye düşünme! Aşkın ve beraberliğin yaşı olmaz ki. ❤️ Hatta kendini daha iyi tanıdığın için daha sağlam adımlarla ilerlersin. Yakın çevremde 48'inde evlenip müthiş mutlu olan arkadaşlarım var, bakış açıları çok daha olgun oluyor. Sen yeter ki kalbini dinle! ✨
Cevap
2Cevap
Bence çocuk isteniyorsa bir o sıkıntı olabilir yaş ilerledikçe çocuk bakması zor oluyor yoksa bir olumsuzluğu yok
bence daha şyi bekarlıktan hevesini almış oluyor insan safece geç
çocuk olması kötü
Sana ya hep sorunlular denk gelir
Yani 60 yaşında bile bazen çocuk sahibi olunabiliyor sonuçta, tek sıkıntı çocukla daha az vakit geçirecek olmak
Evlenmeyin boş verin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?