Kızlar evlenilmeyecek erkeklerle evlenmeye çalışıyor, evlenilecek erkeklerde evde kalıyor niye?

Kızlar nerede evlenilmeyecek erkek varsa onları evlenmeye ikna etme çabaları beni çileden çıkarıyor

Kimsenin uzun yazıları okumaya mecali yok ben buraya bir dolu örnekler yazarım

Okuyun veya okumayın ben hikayesi kısa ama yazısı uzun bir örnek yazacağım; Arkadaşım var tipi normal memur da bunun 1 senedir konuştuğu kapalı bir sevgilisi vardı 1 ay önce kız hiçbir sebep yokken ayrılmak istemiş sonradan anladık ki bundan dövmeli alkolcü işi gücü belli olmayan bir züğürtün kuklası olmuş tam bundan da 2 gün önce lavuğun kapısında ben seninle evlenmek istiyorum diye de ağlarmış bu lavuğun instagram hesabına sızdık elinde alkoller diskolu clublar silahlı bıçaklı storyler var.. var da var anasını satayım üstelik kız 29 lavuk 28 yaşında

Yani ne var da bu eşkâl tiplerde mutluluğu bulmaya çalışıyorlar akıl sır erdiremiyorum bu sadece bir örnek de değil bu ve bunun gibi 100'lerce örnekleri var

Kızlar evlenilmeyecek erkeklerle evlenmeye çalışıyor, evlenilecek erkeklerde evde kalıyor niye?