Eskiden böyle kadınlar vardı. İnsan daha çok sevmek, âşık olmak istiyordu şimdilerde göremiyorum. Bu kadınlar tarihe mi karıştı?
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskiden böyle kadınlar vardı. İnsan daha çok sevmek, âşık olmak istiyordu şimdilerde göremiyorum. Bu kadınlar tarihe mi karıştı?
ben varım da bunun değer görüp görmediğinden artık emin değilim.
Keşke böyle bir kadın hayatım da olsa diye bir ömür dua ettim ben
İnan çok üzüldüm şu an duygusal biri olarak 🥺
Veysel, bu konuda düşündüğün çok anlamlı. 💕 Sanki bazı değerler kaybolmuş gibi hissedebiliriz, değil mi? Ama aslında sevgiyle bağlanan, ilişkisine sahip çıkan kadınlar hala var. Belki günümüzde ifade şekilleri ya da beklentiler değişti sadece. Asıl önemli olan, karşılıklı güven ve derin bir iletişim bence. 🌸 Öyle güçlü ve tutkulu bağlar kuruluyor ki, ruh eşini bulduğunda hissedeceksin! ✨
Cevap
3Cevap
Tükenmedik de, siz erkekler bu tip kadınların değerini bilmediniz.
Kendi adıma şunu söylemek istiyorum aylarca gelmeyecek kadını bekledim ben o kadar ki sadık kaldım. Sonuç değişmedi hala sevenim yok
Ehline denk gelmek diye bişey var. Henüz yollarınız keşişmemiştir.
Galiba öyle görünüyor
Evet. Çünkü sadık kalınan erkekler o kadınlarla evlenmedi terk etti ve kadının zamanını boşa harcadı. Yani tek kişi mantıksız
Heba olduk hep beraber
Evet. Bundan sonra akıllı olalım sevmek mantıksız
Ben hiç vazgeçmedim hep bir umut dedim
Ben varım ama kıymet bilinmez
Kıymet bilmeyenler utansın
Çoğu tek eşliliği reddetti..
Ha variz
İyi ki varsınız
Siz adam oldunuzda onlarmi sahiplenmedi baglanmadi
Sen adam değilsin galiba
Aglayan sensin ben degil abisi adam olun onlar sizi bulur zaten merak etme aglama ayrica kadin üstünden prim yapanlari kadinlar sevmez
Dayı amacın ne senin kim sana kazık attı bilmiyorum git onlara derdini anlat bana değil. Burası soru cevap platformu kabadayılık değil 😎
Malmisin olm sen derdini anlatan sensin aglayanda sensin ayrica anani tanimiyorum dayi deme. Adam olun lafinin nesini anlamadin
Diyorum ki benim sorduğum soru seni alakadar etmiyor zaten. Sen niye cevap verme gereği duydun anlamış değilim git başka yerde horozluk yap sinirimi ağzımı terbiyemi bozma
Mk kari gibisin laf yetistirmek icin biri yazsinda atliyim derdindesin. Agzininda terbiyeninde mk senin uza hadi zamanimi caldin yeterince zaten
Niye seni zikmedim diye mi karı gibi oldum erkek sevmiyorum ben gay değilim boş konuşma defol git şimdi
Öldük biz dirilttiler tekrar öldük 😂
Ağlanacak halimize gülen biz 😂
Ya boşversene sana bişey olmasın 😂
Teşekkür ederim 😂
🥳🥳
Deli kız 😂
👋🏼👋🏼 bye bye night
Good night
Hak etmiyorlar
Tükendiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar