Özellikle genç nesilde, Z kuşağında bu çok fazla, siz ne düşünüyorsunuz? Ne oldu da böyle oldu?
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İslam adlı kolpanın üfürme olduğunu anladıkları için ateist oluyorlar ya neden olacaktı? Bronzlaşmak iyidir hafif yanalım diyecek halleri yok. Sorulması gereken neden nonteist olunduğu olmalı, sadece ateist yok neticede deist, panteist ve benim gibi agnostikler var. Neyse daha inancından bihaber yaşayanlara oturup nonteizm anlatmak gereksiz oldu.
İnsanlar bilinçleniyor sorguluyor doğru ya da yalnış bir şeyler öğreniyor... Bilim eskisi gibi sıkıcı değil... Evrimi belgesel gibi izlediğinde muhakkak bir şeyler dank ediyor...
Yani ergenlik dönemi kimlik krizi yaşanıyor ki bu yetişkinliği geç idrak edende daha da sürer… bu kaosta dini kaldıramaz o kimlikler kaçmayı tercih edecek tabi yani
Canım, günümüzde bilgiye erişim inanılmaz kolaylaştı, değil mi? 🌍 Özellikle genç nesiller, her şeyi çok daha fazla sorguluyor ve kendi cevaplarını arıyor. Z kuşağının eleştirel düşünme yeteneği çok gelişmiş. Bireyselliğin ön plana çıktığı bu çağda, herkes kendi yolunu çizmek istiyor. Bu durum inanç sistemlerine farklı bir bakış açısı getiriyor. Önemli olan birbirimize anlayışla yaklaşabilmek. 🙏💖
Cevap
3Cevap
özgürler istediğine inanabilirler
Bence şekil olsun diye ya. Bende zamanında çok sorguladım ama yani islamın her soruya cevabı var o eski kafalı hocaların laflarını bırakın araştırın
Şekil olsun diye insan ahiretini yakar mı ya bence asıl cahillik burada
Ya hem o hemde bizim eski kafalı hocalar meydan okuyor bilmeden İslam adına cevap veriyorlar. Şu anda aklıma bir örnek gelmedi ama ben yaşamıştım. Hoca bir konuda kendi kendine İslam adına doğru olan bu demişti bana saçma geldi bir gün Bi'Bilen denk geldi İslam o konuda öyle demiyor ki git şu ayete bak kendin araştır dedi. Bir baktım aslını öğrendim bana da mantıklı geldi. Hani çok karışık işler
akp yüzünden adamlar müslümaniz die ortalarda dolasip neler yapiyor
Ailelerin sorumsuzlugu
Anlatmıyorlar öğretmiyorlar
Aynen oyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?