Parasına işine gücüne boyuna posuna futbol takımına vs vs vs
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Parasına işine gücüne boyuna posuna futbol takımına vs vs vs
Bizde adet önce istemeye geleni hastanelik olana dek dövüyoruz, hastane cıkışı tekrar istemeye gelirse düşünüyoruz, başlıyoruz münker nekir hesabı sorguya.. biri bişey sorarken digeri, başka bir şey sorup çapraza alıyoruz, kafası lahana çorbası kıvamına gelince olmadık bir şeyi bahane edip kızı tekrar vermiyoruz, dotlerine baka baka geri gidiyorlar, bu durum 4, 5 el böyle git geli oluyor
Güzel adetmis erkeklerin sistematik olarak dövülmesi bence aşırı mantikli
İşte kızını uzemeyecekleri bir baba👍🏻
Hayırlısı... umarım o da olur 😂👍🏻
Meslek, eğitim düzeyi, işi ve gelir durumu, eli yüzü düzgün ve kızımdan uzun olması, siyasi görüşü ve yaşantısını etkileme biçimi vs. Tuttuğu takım da önemli tabii ama ben evlenmiyorum sonuçta bu tek başına kriter olamaz 😃
Yani sanki kız babaları damatlarınin takımına biraz fazla bakıyorlar gibi ama sen onlardan değilsen iyi😅
Ya aynı takımlı olup birlikte maç izleyip keyifli vakit geçirmek isterim ama nihayetinde onlar evleniyor yani zorba gibi vakitlerini çalacak da değilim. Gençleri yalnız bırakalım, ne istiyorlarsa yapsınlar 😅
Evli değilsin ya da kızın yok dimi😅
Ahahahaha bu kadar kolay anlaşılıyor ku ya analiz yeteneğini sevdim 😅
Hiçbir kız babasi kızı ile bir adamı yan yana görmek istemez evli bile olsalar 😅babamdan biliyorum
Ahahaha kız babası gerçekten zordur özellikle kızın sevgilisi için ya. Hele bir de abisi varsa düşman başına 😅
Canım benim, bir baba olarak eşimin ve benim için önemli olan damat adayının kızımıza değer vermesi, onu sevgiyle kucaklaması olurdu. 🥰 Kalbi temiz, sorumluluk sahibi, hayata pozitif bakan ve empati kurabilen biri olmalı. Gerçek zenginlik ruhunda ve davranışlarında gizlidir. Diğer şeyler gelip geçici. 💖✨👨👩👧👦
Cevap
6Cevap
karaktere bakarım. adam mı diye.
Karaktere, kızıma davranışına ve güvenilir olup olmadığına bakarım. Para gelir gider ama adam olmak kalır.
Entelektüel birini isterdim
Damatla sohbet edicen dolu olsun ki canım sıkılmasın diyorsun yani
Yook sağlıklı bir hayatları olur mantıklı kararlar alırlar yapılması gerekeni yaparlar
Tam bir kız babası gibisin umarım minnoş bir kızın olur tabi damadın da😅
😅😅😅😅😅😅😅
Karakterine bakarım. Kızıma zarar verir mi, mutlu edebilir mi vs
Öncelikle kaliteli bir insan mı , kendisine saygısı nasıl , akıllı mı , düşünce tarzı nasıl , sonra ailesine bakarım.
Karakteri önemli
Mesela...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?