Daha önce verenler de vermiyor artık. Ne güzel bakıyorlardı, soğuk yaptım veya gidip konuşmadım diye mi daha ilgilenmiyorlar acaba. Acayip sinirim bozuk, bakmıyorlar resmen
3 sa
Cevap
2Cevap
Bak kanka kızlarla iletişim için her bir kız ile tek bir şansın vardır. Bir kıza ikinci kez yürünmez yürürsen senden nefret ederler.
Yurumedim hiç yüz vermedim sadece
Daha ilgilenmiyorlar sanki intikam alır gibi
Ama pas olduğunu nasıl anlicam ben bana acidiklari için bakıyorlar öylesine de olsa o acidiklari için konuşuyorlar diye düşünüyorum yeni tanıştıklarım için diyorum bunu
Acıyan insanla sana ilgisi olan insan doğrudan belli eder kendini acıyan insan eğer egoistse iğneleyici takılır ilgisi olan insan ise eğer cesur ise biraz da açık yürekli atılgan davranır hele bir kız atılgan davranıyorsa o kız ya sana abayı yakmıştır ya da seni soymanın peşindedir.
Kanka atılgan diyosan. Tüm kızlar bana yuruyror demek bu ozmn ama öyle bişi olamayacağına göre.
Ben konuşmadan bakışmadan anlıyorum
Anlamak istiyorum yani
Konuşuncada güler yüzlü oluyrolar bu da bana tuhaf geliyor
İletişime geçme şu da dahil mi boşta konuşma pardon demek yerine özür dileyip uzatması yani illa bir önemli bir konu olmasına gerek yok di mi konuşma için
Bana öyle boş muhabbet açıyorlar benimde canım sıkılıyor diyorum sessiz biriyim diye boş konuşma mı açıyorlar yoksa beğendikleri için mi ayırt edemiyor
Um.
bak erkeklerde nasıl karşındaki kızı seviyosan mallaşıyosun ya kadınlarda da aynı b*k var onlarda mallaşıyor saçma sapan bahanelerle sohbet açıyorlarsa senden hoşlanıyorlardır genel olarak ve sürekli senle konuşmaya çalışırlar amaçları senle dalga geçmekse mesela çirkinsen vs zaten anlarsın ama güzelsen yakışıklı isen abi bazı kızlar pervane olur bazı kızlar soğuk olur ya dediğimgibi konuşmalarına nasıl konuştuklarına baktıklarına bağlı insan okumakta iyi değilsen zaten ilişki yürütmekte başarılı olamazsın
Kanka çok kötü bir çevrem olduğu için hep özgüvenin düşürüldü. yani kilo alarak obezim okey ama ne biliyim yani anneme oğlun tatlı şirin diyorlar annem diyor hemen kilosu var. Kardeşim ne alaka. Sözde annem beni uyanık ve hep avindirarka yetiştirdiği için kiloluda olsam bu sefer insanlar benle o sebeple konuşmuyordur bakmıyordur düşüncesi diyo beynim. Veya konuşuyorlarsa zavallı biriyim ondan bakıyorlar veya konuşma açıyorlar diye düşünüyorum. Çünkü aklıma direkt birebir olmasada o küçüklük anlarım geliyor. Ay mehmete yazık falan denilmeleri
Bı de bakışlari hepsinin dik dik oluyor yani hiç bir ifade olmadna tebessüm falan olmadan
Az önce ufak bir market alışverişim vardı şimdi geri geldim bak güzel kardeşim kilolusun ama neye göre boyuna göre belkide neredeyse ideal kilodasın onu bilemem git VKİ hesaplaması yapan sitelere ideal kilonda mısın değil misin bak obez isen zaten o hesaplama araçları genelde söyler yani insanlardan konuşmaktan da çekinme bak mesela benim boyuma göre yaklaşık 20 kilo fazlam vardı ama ona rağmen 3 4 kere ilişki yaşadım bir tane yaşca büyük bir kız bana abayı yaktı falan o dönemde yani kilo o kadar önemli değil bir noktada bazı kadınlar şey diye bakıyor tipi güzel ama kilolu acaba ilgi göstersem bu güzel tipli oğlan benim için zayıflar mı ay öyle olursa ne güzel olur falan kafasında oluyorlar kızlar bir şey olmadan daha yüz farklı hayal kuran insanlardır onların aklına yetişemezsin eğer deneyimli birisi değilesn
Deneyimli değilimde. Ama şimdi şunu netleştirmem lazım önce bakarken gözünü korkak gibi kaçırmamaliyim ve. Ne duyguyla baktıkalrini anlamam lazım hoşlanıp hoşlanmadığıklarini önce bakıştan anlamaliyim yani emin olmalıyım öyle gidip konuşma açarım veya noldu neye baktın derim
Kanka senin dediğin benim fişimi çekin daha iyi ya ilgisi yoksa. Yemin ediyorum ego özgüven hiç bişi kalmaz
burada böyle yazıyorum da dışardan soğuk duruyom. Yani normalde bir otobüs durağında beklerken bile herhangi biri muhabbet açar benle durduk yere ama kız olan ortama gerilme kaynaklı sanırım biraz soğuk duruyorum kimse yaklaşmiyor yanıma
Normal olarak da
Sen egonun okşanmasını istiyosun ama hem bana baksınlar hem ben onlara bakmayım dersen babayı alırsın erkek adam durduğu yerden ilgi almaz ilgiyi elde eder
Tamamda kanka ben emin olamıyorum ki dik dik bakinca nereden bileyim hoşlanıp hoşlanmadığını Kafa sallayıp geçiyorum
kafa sallayıp geçersen emin olamazsın kral sana bakarken sen de ona hafif tebessüm et karşılık veriyosa senindir
Kanka tebessüm edersem onların gözleride güldüğünü fark ediyorum ama buradaki niyeti anlayamıyorum acaba diyorum gülümsedim hani beni saf canım m. l olarak mı görüyor diye rezil oldum fobisi başlıyor
rezil olmazsın olsan bile hayatında bir daha görmeyeceğin insan o yüzden çok takma kafaya şu anki kız arkadaşımla öyle sevgili olduk üniversite de aynı sınıftaydık sadece merhaba merhabaydık hatta ilk dönem benden nefret ettiğini bile söyledi bir gün yoldan geçerken el salladı ben de sadece kafamı eğerek aleyküm selam dedim bundan etkilenmiş kızların garip huyları var illa birisi etkilenir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni üzmüş anlıyorum. İnsanlar bazen değer görmediğini hissettiğinde doğal olarak geri çekilebilir. Belki de ilgilerini fark etmediğini düşündüler. Şimdi yeni bir başlangıç için kendin olmaya odaklan. Gülümse, içten bir merhaba de. Pozitif enerji her zaman karşılık bulur. Unutma, herkes sevilmeyi ve fark edilmeyi ister. 💖✨😊