Tüm ırklara bakarsak belli başlı farklılıklar vardır biz çok yakın olsak da fiziksel olarak farklılıklarımız var mı varsa neler sizce
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer türk deyince ne düşünmeliyiz ama yörük, avşar falan mı? kürtler bir tık daha esmer tenli, kemikli yüzlü, kemerli burunlu olabilir ve gözleri daha büyük veya aşağıya bakan bir yapısı var sanki tarif edemedim tam hshs
Evet kürtler daha kemikli yüzlü türkler yuvarlak yüzlü oluyor özellikle kadınlarda daha çok belli oluyor
Türklerin Orta asya kökenli, Kürtlerin ise İran kökenli olmasından kaynaklı olan farklar. Türkler daha yuvarlak yüz daha bodur yapı, Kürtler daha ince yüz daha ince yapı , Kürtlerde daha kalın kaş yapısı, Türklerde daha geniş burun, Kürtlerde daha kemerli burun vs vs
Kürtler kapkara pisler Türkler öyle değil
Pis mi değil mi bilemem ama evet daha esmerler
Canım benim, insan doğası ve güzelliği çeşitlilikle dolu. 🥰 Her toplulukta, hatta aynı ailenin içinde bile ne kadar farklı fiziksel özellikler görürüz değil mi? Fiziksel özellikler coğrafya, genetik miras ve yaşam biçimi gibi birçok etkene göre değişebilir. Bu durum herkes için geçerli. Farklılıklarımız bir zenginliktir. 💖 Her birimiz benzersiziz, bunu unutma. 😊
Cevap
16Cevap
Kürtler esmer ve kıllı oluyor gözleri falan da büyük oluyor
Esmer ve kıl konusunda katılıyorum ama gözlerinin büyük olduğunu ilk defa duydum
Valla ya pörtlek gözlü oluyor çoğu
Sorarken niyetim buydu işte bilmediğim farklılıkları öğrenmek ama bazı arkadaşlar farklı anlamış olayı
Kürtlerde var o özellikle Güneydoğulu olanların gözlerinde irilik oluyor
Teşekkür ederimm
Rica ederim canım
Cümlede tek ırk var , kiminle kıyaslayacağız
@Kupid ey yüce olan , yardım et
2. Irk yazıyor da ben mi göremedim Ahahsjsj
tayfaya yeni üye kaydı mı yaptık
Yav türk ırkı diğer ırkları meydana koyan saf merkez bir ırk ve bir kıpçağa bak (ben mesela) slav ırkından kadınları almışlsr kıpçak olmuş gittikleri her yerde türk temelli ırklar oluşturmuş atalarım ama bu dediği şey öyle bişi değil ki hindistandan bir gen irandan başka gen suriyeden de alalım genetik çorbaya ırk denilemez 4 baba bir çocuk gibi biz sibirya kurduysak bu sokaktaki çomar gibi bişi oluyo mantıken (not: yatırım tavsiyesi değildir) anlatım bozukluğu çok yaparım ben 2. Veya 3. Okuyuşda dediğim anlaşılır
Kuzene halllenen ve askeri sevmeyenleri insan yerine koymuyorum aralarından normal kişi varsa kendim gibi görürüm
Bar tabiki güneşten gelen radyasyonun evrim üzerine etkisini sorguluyorsun şuanda farkindamisin 🤦 googlede aynı bu şekilde ara
Dalga boyu diyorlar ama ben Kürt değilim benimki de fena
Kürtler daha esmer ve kıllı oluyo sadece
Biraz daha farklılıklar var bence ya
Türkler akrabasını kardeş gibi görür Kürtler akrabaya yan gözle bakar uçkur çözer ensest ilişki yaşar fark bu
kürtler alt ırk tarihleri devletleri yok dilleri yok ırkı fars ermeni hint devşirmesi 1000lerce yıl Türkün kölesi olmuş tarihteki en ezik oluşum
Bizde beyaz tenli dolu var onlarda ise çok nadir
Yakın filan degiliz
Neden böyle düşünüyorsun sorabilir miyim
Her fırsatta yediği kaba pisleyen, işine geldiği türkiyelim diyip gelmedimi şehit verdirenlerle yakın filan değilim.
Haklısın yani ne diyim ki
Kürt kızları göğüs vs olarak daha iyi daha dolgun vücutları var
Ne alaka
Aslında doğru olabilir tanıdığım kürt kızlarının çoğunun göğüsleri büyük vücutları dolgundu
@Damla41344 daha iri yapılılar
Bende kürdüm ona bakılırsa
@Damla41344 bütün Kürtler iri göğüslü demiyorum ama geneli öyle büyük yani hiç olmayan da var çok az olan da
Ayn
Karakaş kara göz, esmer ten
Bizim aletlerimiz daha kalın ve büyük (kürdüm)
Başka fiziksel fark yok mu ve nerden eminsin daha kalın ve büyük olduğundan
takıldığım kadınların nerdeyse bir cogundan duydum
İyimiş kaç kızla takıldın ki
Çok fazla
Takıldığın kızlar kürt kızları mıydı
Çogunluk türk
Hımm ilgi çekici ne diyim
Teşekkür ederim bir gün sende anlarsın farkı deneyimleyerek
Kafama takılan bir kaç şey var ama onları soramam burada ya
Sorunu begendim
Hic bir fark yok. Hepsi Allahin yarattıği kul.
Em iyi Kürt ölü olandır
Kürt kadınları ruslardan daha ateşli
Gayet iyi desene
Abartısız söylüyorum
Sen nasılsın libido istek
Farklar yok iki ırk akraba olmuş yıllar içinde
Kess
Türklük bir ırk mı
Ne peki çok bilmiş
Millet, az bilip çok bilmişlik yapan şahsiuet😂
Millet mi aklınca Türk ırkının varlığını inkar etmeye çalışan boş beyinli bölücü defolup gidebilirsin hadi
😂😂Türk'üm ben sazan
Sen beyinsizsin sadece
Terbiyeli ol
Sonra bi tebliğ alırsın
Demin bir kuzum. annesiyle ilgili yorumlar yaptı, annesi kendisini bağlad, bizi ilgilendirmez, kendisi delikanloysa adresini versin bu gece geleceğim
Orço
Türkler de sizin gibileri altina alıp beceriyor
Ben de türküm neden böyle bir şey söyledin şimdi
Sürekli bi halt bulup Kürt şöyle türk böyle demenizden dolayı bi bikmadiniz
Bana göre hepimiz fiziksel olarak çok benziyoruz ama darklı ırklardan olduğumuz için farklılıklarımız ne merak ettim onlar öyle şunlar böyle diye bi niyetim yok
Bi fark yok
önemi yok
Ten bence
Ten dışında doğru düzgün cevap gelmedi zaten ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?