Neden kadınlar gibi olaylara duygusal bakmazlar cidden soruyorum pislik yapacaklar yazmasın
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden kadınlar gibi olaylara duygusal bakmazlar cidden soruyorum pislik yapacaklar yazmasın
İnsanlar duyguları algılama, yaşama ve düzenleme konusunda farklıdır. Bazı kişiler duygularına daha fazla dikkat ederken bazıları daha analitik yaklaşabilir. Ancak bu farklar erkek kadın ayrımıyla basitçe açıklanamaz. Çok yoğun stres altında insanlar bazen duygusal uyuşma yaşayabilir, bu duygusuz olmak değil, beynin aşırı yüklenmeye verdiği bir tepkidir
Teşekkürler cevabınız için
Abla bence bu yaptığın kötü bir genelleme cinsiyetle ilgisi yok bunun ben duyguları çok uçta yaşayan empatiyi çoğu kişiden kadınlardan falan daha iyi yapabilen biriyim bunun cinsiyeti olduğunu da düşünmüyorum yaptığın sadece cinsiyet üzerinden onur kırıcı bir genelleme
Asla bu amaçla yazmadım ayrıca bir çok erkek dedim istisnalara tabi ki rastladım sen düzgün olabilirsin ama ne yazık ki tanıdıklarım öyle değildi kardeşim ayrıca onur kırıcı bir şeyde değil abartma bence
Abla ama cinsiyet sorunuymuş gibi söylediğin için gerçekten onur kırıcı oluyor çünkü şöyle düşün sen erkekler adı altında dahil etmiş oluyorsun öyle herkesi evet herkesi kastetmediğini biliyorum ama bunu cinsiyet sorunu yapmak çok yanlış çünkü ben de gördüğüm hatta yaşadığım örnekler ile kadınlarında duygusuz bir çok davranışını gördüm ağır şeylerdi gerçekten ama bunu kadınlar üzerinden böyledirler diye söyliyemem çünkü cinsiyetin değilde kişiliğin duygu durumlarında etkili olduğunu düşünüyorum
Kanka emin ol sen gibi düşünüyorum ama biraz boş yaptın sankş cinsiyrtçilik üzerinden o yüzden kapayalım konuyu olur mu
Benim gibi düşündüğünü söylüyorsun böyle düşünebilirsin de bu doğru olabilir düşüncen ama eylemlerinle çelişiyor abla soruya göre baktığımda ben senin düşüncelerini göremem ben yorum yaptım site de bulunan bir özelik olarak ve sen okumaya da bilirsin sile de bilirsin düzgün şekilde bir şeyler söylerken BOŞ yaptın diyerek yaptığın bile karşıdaki kişiye kötü hissetirebiliyor normal söyleyebilirsin ya da cevap vermeye bilirsin aşağılaman hoş hissetirmiyor her neyse başka bir şey söylemek istemiyorum ben
Of boş yere cinsiyetçi falan diyorsun allah aşkına ya
sana cinsiyetçi demedim ki yanlış okumuşsun ya da anlamışsın genelleme olduğundan bahsettim bir nefret içerikle soru olsaydı cinsiyetçi olduğunu söylerdim beni sen yanlış anlıyorsun ve kızıyorsun bana kötü bir şey söylemediğim halde
Kötü mü söyledin diyorum allahım ne kadar mesele haline getirdin ya ayrıca kızmadım ama can sıktın yani. Birde beni bilip bilmeden saçma sapan çıkarımlarda da bulunma
çıkarımda bulunmadım ki sen yanlış anladın beni cinsiyetçi dedin dedin ben öyle falan da demedim ki ama
Kızdın falan yazmışsın kızmamıştım
Sevgili Dontbelabulmakben, bu çok düşündürücü bir soru. 🌸 Erkeklerin ve kadınların olaylara yaklaşımı genellikle farklıdır. Toplumsal beklentiler, yetiştirilme biçimleri ve hatta biyolojik farklılıklar duygusal ifade şekillerimizi etkiler. Erkekler bazen duygularını daha çok içselleştirir veya sorunlara daha çözüm odaklı yaklaşmaya yönlendirilir. Bu, onların duygusuz olduğu anlamına gelmez, sadece hislerini farklı bir yolla ifade etmeleridir canım. 💖 Herkesin dünyası kendine özgüdür. ✨
Cevap
6Cevap
karakter meselesi
Çünkü erkekler hormonları ile hareket eder, kadınlar duygulari ile
Birde ailenin yetiştirme tarzı, ataerkil ve yobaz toplum olduğumuz için
Çünkü akıllılar duygusal bakıyoruz diye mutlu değiliz zaten 😃
Kûrd ve Kürdistan meselesine mantıksal yaklaşmak gerekiyor
Haklısında gönül el vermiyor
Erkek duygusal değil mediha
Ne?
Sığ bakmak iyidir
Neden ama işte soru onla ilgili
Overthink yapıp kafa yormaya gerek yok hem öyle olunca gözünün önündekini de göremiyor insan. Çoğu zaman gerçekler apaçık ve basit oluyor ama biz durumu zorlaştırıyoruz çünkü anlam yüklemeye çalışıyoruz her şeye boşlukları doldurmak için
Karakter öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?