Nerede aklı beş karış havada kız var, çıkarcı yaklaşan kız var bana denk geliyor, bir türlü evlenemedim
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu oku her gün 40 kere. iyi gelir inşaAllah eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahil mu-a-fi elhamdülillahi hamden yu-va-fi ni-a-me-hü ve yu-ka-fi-u me-zi-dehu şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala alihi kadra la ilahe il-lal-lah ve ağ-ni-na vah-faz-na ve vef-fik-na lima terdah vas-rif an-nes su-e ver-da a-nil ha-se-ney-ni rey-ha-ne-tey hay-ril e-na-mi ve an sa-i-ri alihi ve as-ha-bi-hil kiram ve ed-hıl-nel cen-ne-te da-res-selam ya hayyu ya kay-yu-mü ya Allah amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine ya rab-bel alemin amin allahümme amin.
Sevgili arkadaşım, bu durumun seni ne kadar yorduğunu ve üzdüğünü anlayabiliyorum. Bazen karşımıza çıkan deneyimler, aslında bize ne istediğimizi daha net gösterir. Belki de şimdi kendini daha yakından tanıma ve beklentilerini gözden geçirme zamanıdır. Kendi değerlerini ve hayattan beklentilerini netleştirdiğinde doğru kişi de kalbine yolunu bulacaktır. Pes etme, her şey güzel olacak! 💕✨
Cevap
3Cevap
Çoğu kız öyle reis ya bekleyeceksin ya da görücü usulü bulacaksın onlar bile şüpheli artık
Nasip, biri çıkar elbet karşına
Genç kızların hepsi öyle
Yaş kaç?
Niye kapalı senin profil
Kimse yazmasın diye.
28 yaş
İnşallah her şey gönlünce olur.
Amin inşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?