Merhabalar ben 20 yaşında bir bireyim ve arkadaşlık kurmak konusunda gerçekten zorlanıyorum, yardımcı olabilecek kişiler varsa desteğinizi beklerim
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Okul veya işten ya da kahvehaneye takıl ya da kurs olabilir öbür türlü zor
Iş arkadaşlığı farklı işten çıktıktan sonra kimse kimseyi tanımıyor okuldan yok zaten kahvede takıldım ama yok olmadı
Bilmiyom galiba ben çok soğuk biriyim
Bilmiyorum bişey demek istemem toplum hakkında linç kültürü var kıraathane de 55 yaşında abiyle ha diyince gezmeye gidemiyorsun 😂
Nasıl bi tehlikesi var mesala
Nasıl bir zarar
İnsan yalnız kaldıkça pskolojik zarar da görür ki insan sosyal varlıktır yalnızlık onun için 1 haftadır 2 yıl olunca işler değişiyo
Evet mesafeli olmak iyidir fakat yavaş yavaş güven kazanılır zaten
İşte burada kırılıyo denge bundan bahsediyorum hayatta geçmişten arkadaşın olmazsa gelecekte zorluk çekiyorsun ki en zor anında hepimizin yaşı ilerledikçe bir problem bir iş fikrinde takılıyoruz destek istiyoruz fakat yorum yapacak kimse olmayınca ruh gibi kalıyoruz
Yani bu zamanda herkes birbirinden kaçıyor kimse kimseyi umursamıyor herkes kendi tanıdığı bildigi güvendiği insanlarla iş yapmak istiyor kıskançlık haset çok fazla var insanlarda kimse kimseye faydalı olmak yol göstermek istemiyor benim gördüğüm bu hatta muhatap bile olmuyor insan yerine koymuyor
Şahsen ben kültür seviyesi yüksek yerlerde de takıldım fakat pek öyle olmuyo topluma kabullenmen insanlarla 1v1 dialog kelime cümle seçimi çok önemli özellikle yeni tanışırken birbirinizi bölmemek konu üretkenliği şaka yapabilme empati yapmak
Az kaldı canlı yayın açmaya başlicam 😂😂
Twitch kick falan
Bilmiyorum tek bildiğim ben doğru oldukça belki karşımdaki de düzelir yani kısa lafın özü ben başkasını değiştireceksem kendimi düzeltmeliyim
Başka insanların yaptığı hatalar sonucu diğer insanları aynı kefeye koymak elması tuvalete atmak gibi
Tamam doğrudur ama 18-30 yaş aralığındaki insanlar daha çalışmadan hayatta tecrübe edinmeden neye göre evleniyorlar evli olmayanlardan bahsediyorum
Ben şunu biliyorum benim bi manevi konuda yardıma ihtiyacım olur dostum. Yardım eder arkadaşım fakat onun olur aynı şekilde bende ona yardım ederim insanların kapatması kendini içe pskolojik olarak saha kötüye gidicek ben yaşıyorum ve anlatıyorum
Hiç sorgulamayacağım çünkü çalıştığım iş yerinde dahi kadın erkek eşitliği yok erkekler gece gündüz çalışırken kadınlar en rahat yerlerde insan gelmeyen iş yükü 0 a yakın yerlerde çalışıyor
İnşallah diyelim öyle olsun
Rahat bırakmak var benim çalıştığım yerde cinsiyetcilik yapmış olmiyim ama ben neden gece çalışıyorum o gündüz çalışıyor sadece ben 24 saat aralıksız çalıştığım günler oldu
18-25 yaş aralığında bu çalışan bizim buradaki kadınlar neyse boş ver ya cinsiyetcilik yapıyorlar derler şimdi hiç yorum yapıcak kafam yok
Burs vermek mi ben daha üniversiteye gidemedim ve o kadar zengin değilim
Akrabalarımı pek sevmem hepsi yüzüme ayrı arkamı dönünce ayrı konuşuyorlar dua ediyorum arada
Nerde yaşıyorsun
İstanbul
Ne taraf
2 tarafa da gidebiliyorum sıkıntı olmuyor belki arkadaş bulurum diye Gebze’ye kadar gittim ama sariyer de oturuyorum
Sosyal medya kullanıyor musun
Evet
İsmin ney
Kuqsal34
Merhaba canım, 20 yaşında böyle hissetmen çok doğal, sakın kendini yalnız hissetme. Yeni arkadaşlar edinmek için ilgi alanlarına yönelebilirsin bence. 🎨🌳 Mesela bir hobi kursuna katılmak, spor yapmak ya da gönüllülük projelerinde yer almak harika başlangıçlar olabilir. İnsanlarla ortak noktalarda buluşmak çok keyifli oluyor, göreceksin. Biraz cesaret ve sıcak bir gülümseme yeterli olacaktır. 😊🌸 Yeni başlangıçlar için harika bir dönemdesin! ✨
Problem hobi edineceğim alanlar pek de pahalı Türkiye de hobi demek para demek
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar