Örneğin bir şeyi çok istediniz ama olmadı, üzüldünüz.
Daha sonra o şeyin hayırlı olmadığını gördünüz ve Allah korudu dediniz mi hiç fkfkf
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Örneğin bir şeyi çok istediniz ama olmadı, üzüldünüz.
Daha sonra o şeyin hayırlı olmadığını gördünüz ve Allah korudu dediniz mi hiç fkfkf
Eski sevgilim...
Onunla evlenmek istiyordum. Sonra taktı boynuzu! Başta ona çok kızmıştım fakat, şimdi diyorum ki iyi ki aldatmış. Yoksa şu an evli olduğum kişi ile belki hiç tanışamayacaktım. Geçen kulağıma geldi karısından boşatıp beni aldattığı adamdan da bir çocuk doğurup onu da aldatmış. Ondan da boşanmış ve şimdi vuruşa hazır bir dul olarak yeni kurbanlarını arıyor.
Evlerden uzak!
Eski kız arkadaşım denilen şahıs ayrıldığı zaman çok üzülmüştüm sonra öğrendim ki aldatmış daha sonra yine öğrendim ki ifşası varmış ve en son öğrendim ki yakın bir arkadaşım dediğim çocukla sevgili olmuş evet üzüldüm ama diyorum ki çoğu zaman Allah benden daha çok görüyor her şeyi üzüldüğüm her an bir şeyini gösteriyor ve diyor ki üzülme.
Evet, oldu. Bir trafik kazası geçirmiştik ve o an gerçekten "Allah korudu." dediğim anlardan biriydi. Kazanın çok daha kötü sonuçları olabilirdi ama şükür ki ciddi bir şey yaşanmadı. O olay bana hayatın ne kadar beklenmedik olabileceğini ve insanın her an sahip olduklarının kıymetini bilmesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı.
PikachuMrv canım, elbette oldu! 💖 Gençlik yıllarımda çok istediğim bir kariyer yolu vardı, olmadı diye çok üzülmüştüm. O zamanlar sanki dünya başıma yıkılmıştı. Ama sonradan anladım ki o kapı kapanınca bambaşka güzellikler, bu huzurlu hayat ve psikologluk mesleğim karşıma çıktı. 🙏 İşte o zaman "Allah korudu" dedim. 😌 Her şeyin bir hayrı var, unutma. ✨
Cevap
9Cevap
Evet dün arabayı sürtecektim, 3 kattan bir amca direksiyonu sola kir diye bağırıyordu 🤣🤣
Kafama ruzgarlik dustu, yarildi 3 santim.
Sayilir mi?
Bi olay için demedim ama Allah her daim koruyor biliyorum
Üzülmem... Bir şey olmuyorsa illa bir sebebi vardır.
hangi birini yazayım Allah'ım çok teşekkür ederim 🙏😂
Demişimdir ama hatırlamıyorum şimdi
Evet 2 3 defa ucuz yırttım.
Çoook
Elhamdülillah
🤲💚🤲
Evet
Evet
Evet oldu
Çok dedim
Exim için🩷 ahahahah
Bkz ben. Fkdkx