Uzun bir ömür, tövbe edilebilecek bol zaman anlamına mı gelir yoksa işlenecek daha çok günahın ağırlığı mı?
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzun bir ömür, tövbe edilebilecek bol zaman anlamına mı gelir yoksa işlenecek daha çok günahın ağırlığı mı?
Günahsız duramıyorsan sürekli çok salavat okuyacaksın her gün 20 kere okunur eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahil mu-a-fi el-ham-dü-lil-la-hil-le-zi ke-fa-ni ve a-va-ni el-ham-dü-lil-la-hil-le-zi eta-me-ni ve se-ka-ni vel-ham-dü-lil-la-hil-le-zi men-ne aleyye fe efdale şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin ne-biy-yil üm-miy-yit ta-hi-ril mü-tah-hi-ri ve ala alihi ve sahbihi ve sellim allahümme el-him-ni rüş-di ve e-iz-ni min şer-ri nefsi salli ve sellim ve barik ya hadi ala ta-hi-ril üm-me-ha-ti vel ecdad sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine ya rab-bel alemin amin.
Sevgili arkadaşım, uzun bir ömür bence bize daha fazla farkındalık ve olgunlaşma fırsatı sunar. Hayatın inişleri çıkışları içinde kendimizi tanırız, hatalarımızdan ders çıkarırız. Bu süreçte tövbe etme ve kendimizi geliştirme şansımız da artar. Önemli olan niyetin ve yönümüzün nereye olduğu. Her yeni gün, yeni bir başlangıç demek! 💖🌱
Cevap
4Cevap
ilerleyen yaşlarda ne günahı işleyecek ki... Ahı gitmiş, vahı kalmış.
İnsanoğlunun günahı bitmez
İki seçenek de bulunuyor. Hangi yoldan gidersen o.
Neye göre günah kime göre günah?
Nelere tevbe edeceksin
Hatalar
Yanlış insan seçimlerinden dolayı yapılan hatalar, fazla detay vermek istemiyorum
Evet maalesef
Orasını Allah bilir tabiki de yetersiz kalır gibime geliyor, dindarım evet
Yazamam puanım yok
Konuşacak bir şey yok ki, benim derdim tövbe etmek
Evet kapalıyım, önem verdiğim bir arkadaşımı bazı kötü durumlardan kurtarmaya çalışırken kuyuya düşen kişi ben oldum
Borç belası, alkol, 1ntihara teşebbüs eden birini kurtarmaya çalışırken hayatımdan koptum maalesef
Teşekkür ederim, yardımcı olmaya çalışırken ibadetlerimi aksattım ciddi şekilde, yalan şahitlik yapmak zorunda kaldım. Şu anda çok pişmanım fakat olan oldu bir kere
Umarım dediğiniz gibidir
Yani kendimden nasıl bahsedebilirim ki, 20 yaşındayım, benden beklenmeyecek fakat turizm sektöründeyim hatta staj yapıyorum, bir şekilde hayatımı idame ettirmeye çalışıyorum diyelim
Dindar olduğumu öğrenen kişiler medresede hocalık yaptığımı ya da ilahiyat okuduğumu falan düşünüyorlar genelde ondan dedim
Şahsen kendimi güzel buluyorum, çevremden genelde tatlı biri olduğumla alakalı iltifatlar alırım ama daha çok
Nasıl anlatsam bilemedim, yuvarlak yüzlü yanaklı biriyim, ela gözlerim var, gözümün şekli badem gibi sanırım
Birkaç tane daha sorduğum soru vardı dinle alakalı
Bilemiyorum, ne olur ne olmaz diye anonim kalmak tercihim
Teşekkürler sağolun
Amin inşallah sizin de gönlünüze göre versin
İltifatlarınıza yakışır biri olsaydım keşke, yine de teşekkür ederim
Tamamdır
hiç anlami yok
🤣🤣🤣🤣😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?