Bana olmaz gibime geliyor çünkü ileride birisi illaki evlenecek ve araya kopukluk girecek, illaki sınırlar daha fazla çizilmeye başlayacak
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normal olanı da bu ama o eğer gerçekten yakın arkadaşsanız (fesat olmadan) ayrılmazsınız mutlaka iletişimde kalırsınız gibime geliyor arkadaşsınız sonuçta
Şöyle şimdi senin çok yakın erkek arkadaşın var ama sadece arkadaş ve diyelim ki 5-6 senelik arkadaşın şu zamana kadar birlikte yediniz birlikte içtiniz birlikte agladiniz guldunuz vs vs. Şimdi sen evlendin diyelim aynı seylere tekrar devam edebilecek misin? Evli bir kadınsın çünkü hayatında bir erkek var artık
Yani açıkcası ben eşimle sevgiliyken bu arkadaşımla ne yapıyorduysam yapmaya devam ederim sonuçta evlenince bir anda sınırlar oluşmuyor siz sevgiliyken oluşuyor (bazı konulardaki sınırlar hariç) ve o sınırlara göre zaten arkadaşlığımız zamanla yönlenmiş o yüzden bir şeyin değişeceğini düşünmüyorum
Mesela eskisi kadar konusamazsin hayatında erkek yokken görüntülü konusabiliyorsaniz evlenince yapamazsıniz gibi
Sınırların büyüyecek olmasi onur kırıcı bence kaç senedir arkadaşın insan ister istemez üzülür
İşte burada eşinle aranızda olan güven girer araya gerçekten sarsılmaz bir güveniniz varsa birbirinize bence görüntülü konuşma da sıkıntı olmaz ama gene de eşin rahatsızlık duyarsa seçim sana kalır o zaman başka
Bence bu yüzden kızla erkek yakın arkadaş olmamalı. Bir erkeğin en yakın arkadaşı sevgilisi olur aynı şekilde kızındaa
Tabi ki aynen öyle en yakın olmaz ama arkadaşı olur bence
Evet kalabilirler gayet. Ama Birisi evlenince iş değişiyor maalesef karşı tarafın eşi kıskançlık yapıyor sizden uzaklaştırıyor … insanlar çok özgüvensiz bence
Aynı fikirdeyim hak veriyorum ama karşı cinsedr sonuçta hayatında birisi var ama sürekli olamıyorsun kimse en yakın dostu da olsa eşinden vazgeçmez birisi için o yüzden karşı cinsten arkadaşlık yapılmaz kanaatindeyim üzülmemek için
eş önceliklidir ama arkadaşa tamamen sırt dönmekte olmaz yani olmamalı biraz vakit azaltılabilir ama ihmal edilmemeli bence …
Bir de eşe çok bağlanmak uğruna tüm karşı cinsi silip atmak ilişki içinde sağlıklı değil bence. Sağlıklı görünüyor ama aslında özel alanını kısmış oluyorsun ve bu da sana gösterilen saygıyı azaltabilir
Hepimizin kendine ait özel bir çevresi alanı olmalı
Sevgili Enskr, düşüncelerin çok doğal ve pek çok kişinin aklına gelen bir konu bu. 💕 İki cinsiyet arasında gerçekten de çok yakın bir arkadaşlık sürdürülebilir, elbette bazı dengelemelerle. Evlilik, hayatımızda yeni bir dönem açar ve doğal olarak sınırlar da yeniden çizilir. Önemli olan, eşe ve arkadaşlığa duyulan saygı ile o dengeyi bulabilmek. İletişimle ve anlayışla güçlü dostluklar her şeye rağmen devam edebilir, sadece şekil değiştirebilir. Arkadaşlıklar da tıpkı bizim gibi büyür ve gelişir. ✨ Unutma, niyet ve karşılıklı anlayış çok kıymetli.
Cevap
1Cevap
Arkadaş olur ama çoooook yakın olamaz
Çok yakından kastım birlikte aktiviteler gezmek tozmak, öpüşme sarılma değil
Kadın bakış açısıyla olur da senin hemcinslerine göre erkek güzel bulmadığı bi kızla arkadaş bile olmaz yedekte tutmaz derler bunu da biliyoruz. Ben olurdum. Fakat dediğim gibi bu kızların açısından öyle, sonra siz karıştırıyosunuz
Bizim hemcinslerimiz beğendiği kızla arkadaş olmak istemez kız arkadaş kalalım derse muhattabı kesiyor direkt
Orası öyle bi de o var mesela niye öyle ki xlwmxlxl benim de bi erkek arkadaşım vardı benden hoşlanmış ama ben ona öyle hissetmiyordum hiç olmadı ve arkadaş olarak iyiyiz dedim ama ben hiçbir kızla arkadaş olamıyorum dedi. Nedenki yani? Belaltı olarak şey mi oluyor ya da olacak? Brn kanka olalım demedim bin yılın başı aradığı sorduğu arkadaşı olurduk sonucta
Ya şu yüzden istenmiyor kafada şu düşünce oluyor ben bu kızla ilişkim olmayacaksa ne diye başıma bela edeyim o gider başkasıyla sevgili olur onun muhabbetini mi dinliycem sevgilisiyle olan diye ki haklıyızda bu konuda bencee shshsh
Beğendiğimiz kızla arkadaş olmak gurur zedeleyici hemde içinde hoşlanma hissi olur
Ama çok üzildüm şu an yaa nxksmwl başka kız arkadaşımın sevgilisi var mesela ama bu kişi onu arayıp soruyor konuşuyor ilişkisi hakkında da konuşuyorlar. Neden beni si*ktir ediyorlar ki 🥲
Sana sadece arkadaş yaklaşacak biriyle konuş ki o da çok zor. Seni beğenen birisi ile arkadaş olma bence hem senin iyiliğin için hemde onun için. Çünkü ilerde seni rahatsız edecek belki sürekli şansını deniyecek. Ama başta tavrinu belli eder çizgiyi koyarsan hem o unutur hemde sen rahat edersin
Anladımm ama benim üzüldüğüm konu bi yandan şu, arkadaşlarımın bi şekilde sevgilileri var uzun süreli ve bana da bi şekilde o grup içerisinde teklif geliyo yakın erkek arkadaşlarımızdan ben de bu samimiyet bitmesin diye hem de hoşlanmadığım için reddediyorum sonra o arkadaş grubu dağılıyor beni si*ktir ediyolar ciddej xlwöflsl buna kahroluyorum daha çok. Buna benzer ilk kez de yaşamadım üzücü. Neyse aman
adamna göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?