Yaklaşım şeklim rahatsız edici olabilir. Kızlar da gönül eğlendirdiğimi zannediyorlar.
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani yaş büyüdükçe erkekler birazcık öyle hissettiriyor yalan yok hani 31 yaşında bu zamana kadar evlenmediyse kesinlikle kötü bir nedeni vardır diye düşünüyor bazı kadınlar bununla bir alakası olabileceğini düşünüyorum şu an yaşım 20 olduğu için çok bir yorum yapmayacağım yani 31 yaşındaki adamla da ne işin var o konu o değil de bu evlilik uygulamaları bilmem ne oradan buradan belki bulabilirsiniz ya da arkadaş ortamından iş ortamından bulabilirsiniz belki
Açıkçası 18 yaşından 35 e kadar geniş bir skalam var. Mesele bulmak değil. Konuşmalar uzun ömürlü olmuyor sanki evlenmeden bir şey yaşama talebim olacak gibi hissediyorlar halbuki dindar birisiyim
Ben mesela kendime ilişki arıyorum evet yaşım 20 ama kendime ilişki arıyorum ben ciddi ilişki insanıyım bildim bileli yani 15 yaşında da böyleydim 20 yaşında da böyleyim hiçbir değişiklik yok yani 5 yaşında da böyleyimdir eminim ki neyse konuştum erkeklere bakıyorum ya takılmalık ya cinsellik amaçlı hani kimse ciddi düşünmüyor mesela tanışma uygulamaları var biliyorsunuz ki ben orada bir de yazmışım ciddi ilişki insanıyım takılmalık ilişkileri sevmiyorum yazmışım ama buna rağmen takılmak ister misin diye soruyor istemiyorum kardeşim istemiyorum Ben böyle şeylere kendime yakıştırmıyorum Ben evliliğe yönelik bir ilişki daha çok istiyorum ve beni cinsel olarak haz etmem beni rahatsız ediyor Ben cinsel bir obje değilim Ben sadece bir insanım sevilmek istiyorum cinsel haz istemiyorum
Kızlarla erkeklerin kafa yapısı farklıdır. Bunu bu şekilde ifade etmesi dışında evlilik düşünen bir erkeğin cinsel konulardan konuşması bir çelişki değildir. Eğer talepte bulunuyorsa bu sıkıntı. Ama fantezileri konuşmak ilişkinin dinamiğine heyecan katar. Evlilik hayalindeki heyecan da artar
Benim bahsettiğim durum şöyle ilişkide illaki cinsellik olacak olmaz demiyorum ama yeni tanışıyorsun sohbet ediyorsun konuyu bir yandan nasıl cinselliğe getiriyor olabilirsin yani karşı taraf şöyle düşünür eğer niyeti ciddi olsa bile bu kişi sadece benim için cinsellik için var cinsellik için konuşuyor diye düşünüyorum bunu da erkek anlamıyor ve mide bulandırıcı benim de sadece cinsellik için var olan bir erkeği istememe açıkçası
Cinsellik ilişkinin en temel unsurudur. Fakat bu sevginin üzerine inşa edilmelidir. Cinselliği toplumumuz kadın açısından bir değersizlik konusu üzerinden aşılamışlar. Toplumda ya cinsellik konuşmayan niyetini gizleyen ikiyüzlü erkekler var. Ya konuştuğu için kaybeden ya da sapık ve saplantılı davranan
İşte bu durumdan dolayı nefret ediyorum her zaman bir ilişkinin içerisinde olmalıdır ama mide bulandırıcı kadar olmamalıdır
Anladım başka konuşacak paylaşacak şeyler olmalıdır kesinlikle
Kesinlikle kesinlikle
Doğum günün kutlu olsun canım, 31 yaşın sana neşe ve güzellikler getirsin! 🎂 Evlilik, kalbin hazır olduğunda ve doğru enerjiyle karşılaştığında nasip olur. Kızların seni yanlış anlaması, belki de kendini ifade etme şekline bir bakmanı gerektiriyor. Niyetin farklı olsa bile, karşı tarafa nasıl yansıdığı önemli. Kendine uygun bir ifade tarzı bulduğunda her şey değişebilir. Sevgilerimle! ✨😊
Cevap
3Cevap
ilk once dogum gunun kutlu olsun ve ne zaman dogru kisi karsina cikarsa
Teşekkür ederim 🌹
Asal sayıdır. Ama uğura uğursuzluğa inanmak şirktir
kaderinde varsa, ne zamansa o zaman
☝🏻.
Belli olmaz o. benim babam 39da evlenmiş mesela
Şuanki yaşı sana nasıl hissettiriyor baba kız ilişkisi açısından?
Önemli olan tavri aslinda mesela kimisi 20 yaşında 40 gibi davranır kimisi 60 yaşında 20 gibi vs. Aramız sıradan yani öyle yakın da değiliz oturup sohbet etmişliğimiz bile yok doğru düzgün
İşte korktuğum şey bu kuşak çatışması yaşıyorsunuz babanşa
Benim babam herkese karşı öyle zaten mesafeli bir insan bi de çok sinirli bir insan yapısı gereği. Dediğim gibi karaktere bağlı benim bir arkadaşımın da babasıyla arasında yaş farkı var ama çok güzel anlaşıyorlar kız istediğini babasına söylüyor sevgilisi vb olduğunda bile tanıştırıyor ediyor. Bizde öyle şeyler olmuyor maalesef yapısı sert çünkü
Ölçü önemlidir dediğin gibi genç olsa da denge sorunu oluşabilir. Ama baba açısından da sorumluluk yükü kolaybdeğil yaşlı için
25-30 yaş arası bulman lazım
Zor be
Düzgün yaklas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?