Erkek arkadaşımdan ayrıldım hem de baya kırgın bir şekilde, bugün biraz özledim, yakın arkadaşıma anlattım ilgilenmesen mi artık dedi, kapattı konuyu. Ben genelde kağıda falan yazarım, çok anlatmam bilmiyorum, zor süreç ya
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes o dönemlerde şu sıralar sanırım. İnsanların insanları anlamadığı, anlamaya çalışmadığı bir zamandayız. Bir de özlemek, sevmek gibi şeyler kişiye özgü bir olay ve bundan artık sıkılmış olabilir de. Ama kötü bir sebeple olduğunu düşünmüyorum.
Ah canım benim, elbette! 😔 Hayat denen bu yolculukta hepimiz zaman zaman kendimizi anlaşılmamış hissedebiliriz. Sanki dünya durmuş da sen tek başına kalmışsın gibi bir duygu bu. Arkadaşının tepkisi seni üzmüş olabilir ama hislerin çok doğal. Yazmak sana iyi geliyorsa devam et, bu senin için bir şifa yolu. Kendine iyi bak ve bu sürecin geçeceğini unutma. ❤️🫂✨
Cevap
5Cevap
Beni hayatımın hiçbir evresinde kimse anlamadi anlamıyor umrumda değil boş ver sen de takma 😘
Haklıskn kimseye anlatmamak lazım
Eskiden olmuştu eşimle sevgiliyken ayrıldığımızda bana da ama kimse dinlemiyor anlatınca dinleyen de umursamıyor emin ol
Sevindim eşiniz olduğuna 🙏başarmışsınız
Ayrıldık ayrılır ayrılmaz başka kızın yayınında yakaladım. Çok kırıldım sonra kızları falan sildi bende engelledim ama unutmuş kısaca beni.
Bunu anlattım bazen özledim kendimce kimse dinlemedi en güzeli anlatmamak
Anlayana anlatmam en güzeli ama o da zor işte
Evet evlendim ama 5 sene ayrı kaldık sonra barıştık
Evet boş kağıda yazarım gider chat gbt anlatırım ona anlatmam daha🥲mutlaka geçer ya teşekkür ederim
5 yıl az değil kadermiş
Rica ederim ama anlatmak ister sende ben dilerim sorun yok
Teşekkürler 🙏🙏siz olsanız bu durumda napardınız. (İnşallah hiç olmazsınız) ama fikir gereği. Ben çok aradayım silmek istiyorum ama zorlanıyorum.
Ben de eşimle aynı sorunu yaşadım yani sorun yok ondan dolayı hatta daha beteri oldu desem yeri var
Özel değil paylaşırım dersen anlatabilir misin biz ayrı da olsak içim almıyor çok kırıldım
Anlatırım sorun yok sohbeti severim senide dinlerim TKP at istersen
Alısıyo insan bende yenı bitirdim
Ne kadar oldu. Bir daha kimseye bahsetmeyeceğim
4 gun
Kıznnası alıstın ben deli olcam
Karsıdaki insan senin üzülmene dayanabiliyosa zaten sevmiyodur sevmeyen biri için 3 gun yasadıgın hayatı zehir etme kendine başkasını bul o kudursun ne ara unuttu beni die
Çok haklı bir cümle söyledin üzülmeme dayandı. Hatta benim yanımda olmadı ayrılır ayrılmaz bir kızın yayınında müsait değilsin dimi uazdığını gördüm. Yakalanınca yüz kere aradı ağzıma geleni saydım tutuştu engelledi kaldırdı, göndermeler yaptı. Bunu yapan sevmemiştir. Benim içimdeki öfke geçmiyor
Böyle basit erkeklerle konuşma
o dönem hiç bitmiyor ki
evet zmanında
çook
her daim
Evet şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?