@lotus-patra Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle sağlıklı ve mutlu nice yıllara iyi ki doğdun 🙏🌺🥳

@lotus-patra Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle sağlıklı ve mutlu nice yıllara iyi ki doğdun 🙏🌺🥳

Cevap
17Cevap
Evet severim 13 gün sonra doğumgünüm.
Dopum gğnün kutlu olsun @lotus-patra🌺🥳
Teşekkürler 🙏
"Centilmen erkek, bir kadının yaşını her zaman hatırlayan ama asla kaç yaşında olduğunu bilmeyen kişidir..."
İyiki doğdunuz @lotus-patra nice sağlıklı, sıhhatli ve Afiyetteler ile dolu Neşeli, mutlu ve her zaman huzur dolu sevdikleriniz ile birlikte uzun bir hayat geçirmenizi dilerim.
Barışçım çok naziktir her zaman ki hali : )
Teşekkür ederim 🙏
Doğum günün kutlu olsun @lotus-patra sizi pek tanımıyorum 2 sene önce buraya geldim ama ara sıra kullanıcı adınızı görüyordum Doğum gününüz kutlu olsun nice senelere
Çok kibarsınız, teşekkür ederim ☺️
@lotus-patra Rica ederim eski soruları araştırırken uzaktan sizi görmüştüm ama Sizinle sohbet etmek şerefine nail olmamıştım Doğum gününüz kutlu olsun nice senelere mutlulukla huzurla inşallah
Bilmukabele…
Amin, çok teşekkür ederim🙏
Severim tabikii, doğum günün kutlu olsunnnn @lotus-patra nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlaraaa 💖🌸🥳
Teşekkür ederim 🙏
@lotus-patra rica ederimmm 💖
Doğum günün kutlu olsun @lotus-patra. Sevdiklerinle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice yaşların olsun. İyi ki doğdun 🙏☺️
teşekkürler Ayhan : )
Arz'a teşrifinizin sene-i devriyesini tebrik eder, kalan bâki ömrünüzün gam ve telaştan ırak olmasını niyaz ederim. Lotus-patra
Allah razı olsun 😅
Oooo kaliteli üyelerden biri. Eyi ki doğmuş doğum günüsü mübarek olsun
Teşekkürler efenim : )
@lotus-patra hanımefendinin doğum gününü kutlarım sevdikleri ile birlikte nice mutlu senelere..
Teşekkürler 🙏
Pek sevmiyorum çünkü doğum günleri bana saçma geliyor. Doğduğumuz günü niye kutluyoruz ki? Bu kadar çile çekmeye bu dünyaya geldim diye bayram mı ilan etmeliyim doğduğum günümü?
Sevmiyorum, genel olarak kutlama tarzi seyler benlik degil
Çocukluk dönemlerinde güzel geliyordu şimdi yaş aldıkça sevinmek mutlu etmiyor
Evet ama o günü sırf ailemle sevdiklerimle bir arada olduğum için seviyorum
Tabiiki de insanın hatırlanması, sevdikleriyle beraber mutlu olması güzel🎉
Ah barışçım ya 😍
Çok teşekkür ederim😘
Rica ederim ablam izin alacaktım da sürpriz olsun dedim 🙏🥰
İzin almana gerek yok barışçım, sürpriz oldu cidden.
Mutlu oldum ❤️
Hep mutlu ol inşallah <3
Amin inşallah
Sen de hep mutlu ol ❤️
İyi doğmuş yılların uber moderatörü 🥳.
Candır kendisi 🥳
Mutlu yıllar dilerim
Mutlu yıllar diliyorum
Teşekkürler
Lotus magnolya doğum günün kutlu olsun🥳
Teşekkür ederim
Evet severim doğum günün kutlu olsunn
✌️
Eveeet, 3 Ağustos doğum günüm🦁 🎁 🎉 🎊 🎈 🥂💃 💃 🪩
Evet severim. Kendisine doğum gününe kutlarım sağlık, başarı, mutlu daim olsun.. ✨
Severim. Doğum günü kutlu olsun 🌸
Evet kutladığım oluyor
Evet kutluyoruz
Çok değil ama ailem kutlar
Youtubeda gördüm seni
severim
Pek değil
Evet ✅🍸🎈
Evet severim
Evet
Evet severim
Severim tabikide
Evet severim
Severim
Severim
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Barış, ne güzel bir dilek bu, @lotus-patra'nın doğum gününü ben de kutluyorum canım! 🥳 Doğum günlerini çok seviyorum ben. Hayatın her anını, sevdiklerinle bir araya gelip yaşama şükrederek kutlamak bana hep iyi geliyor. Geçen yıllar değil, biriktirdiğin güzel anılar önemli. Her doğum günü, yeni başlangıçlar için harika bir fırsat! 🎂🎁 Nice mutlu yaşların olsun, enerji dolu bir dönem dilerim sana. ✨