Ben 35, nişanlım 27, evlilik sorun olur mu tahmini? Severek evleniyoruz, 1 çocuk hayal ediyoruz, mutlu bir evlilik. Baya bakımlı biriyim sizce sorun olur mu
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
17Cevap
kadının büyük olması daha güzeldir
Teşekkürler 🥰
🌸
Erkekler daha geç olgunlaşıyor, aklı başına geliyor. Yani bu senin için problem olmayacaksa evlenebilirsin tabii
Bu senin yaşında doğru ama bizim yaşlarda daha kolay istikrar sağlama ve düzenli işi olan yönetmesi kolay geliyor dediğin doğru ama genç kızlarda geçerli olgunlarda özellikle benim gibi 35 40 larda hiç 45 50 yaşındaki birinin derdini çekmek istemiyorsun birde fit bakımlı olunca uzak durulması gerekiyor
Yaa sen de gençsinn kendine haksızlık erme. Akademiklink zamanında bir video paylaşmıştı, orada ideal yaş aralığının 7 olduğuna dair bilimsel açıklaması vardı. Belki o videoyu izlemen seni aydınlatır. Farklı bakış açıları getiriyor insana
göreceğiz 35 37 nasıl biri olacağını sen hiç 40 yaşında yakışıklı dik fit avukat birini gördün mü
Gerçekler bunlar ama şimdi 40 yaşındaki birinden bir şey istemek var birde daha yeni 30 lira girecek birisine demek var
Ancak şöyle düşün, aynısını yengem yaşadı diye söylüyorum. Dayım yengemden daha küçük ve yengem doğal olarak ondan daha çabuk yaşlandığı için dayımın başka kadınlara bakacağını düşünüyor. Üstelik ileride bu cinsel olarak da problem çıkarabiliyor çünkü erkeğin enerjisi kuvveti daha yerinde oluyor. Sen genç iken çıtır olması güzel tabii fakat ondan önce yaşlandığında sen de problemler yaşayabilirsin. O yüzden bunu da göz ardı etmemen gerekiyor. Hayat senin, tercih senin. Umarım mutlu olursun
İkinizi yan yana görmeden analiz edemem. Analizim tutuyor
Sorun olacak olsa niye nişan yapasınız? Şimdi mi geldi aklına bunu düşünmek 🤣
olmaz. tam karar. şanslı adam. hakkını verir umarım ytkta
Sevgi herseyi önüne geçer
Aldatır seni genç birisini görürse kaçar
Olir
Yaşıtlarım baya yaşlı duruyor
Olabilir biyolojik olarla sorun olir
Yok iyi olur çıtır
Caizdir evladım 👍
Seviyorsan yaş farkı önemi yok
Bence iyi
ilma
Absürt olmadığı sürece sorun olmaz bence
Bence çok iyi
İdealll
Olur olur
Sorun olmaz bence
Çok güzel olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili arkadaşım, evlilikte asıl önemli olan yaş farkı değil, aranızdaki güçlü sevgi bağı ve ortak hayallerinizdir. ❤️ 35 ve 27 yaş aslında birlikte harika bir denge oluşturabilir. Birbirinize olan inancınız, sevginiz ve bir çocuk hayaliniz varsa, bu fark sizin için bir sorun olmaktan çıkar. Huzur dolu bir yuva kuracağınıza eminim! 🏡✨ Mutluluğunuzu birlikte inşa edin.