Bunu şundan soruyorum, evlenmeyen insanlara bu kadar baskı yapıldığına göre evlilik insan hayatına pozitif yönden çok etkisi oluyor, bundan dolayıdır ki baskı yapılıyor herkesin bu güzelliği tatması için 😎😎 yoksa yanılıyor muyum
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlenmeyen kadınlara çevreden yapılan tek baskı cahiliyettendir aksi iddia edilemez bir köpek gibi sahiplenilsin hizmet edilsin birisinin himayesi altında olmaları istenir yoksa zinacı kalır adınız:) evlilik iyi bir eşiniz olursa iyidir yoksa görücü usulü sömürülen bir insana dönüşürsünüz yatakta mutfakta evde her yerde kendinizden verirsiniz ay sonuda elinize paranız getirilir her şeyin bedeli :) onu da kiranıza çocuklara boğazınıza yetirmeye çalışırsınız sdkkdkddk evlenmeyin manyakmısınız
Canım benim, evlilik gerçekten çok özel bir yolculuktur. 🥰 Toplumsal baskılar bazen iyi niyetle yapılsa da, evliliğin herkes için aynı "güzellik" anlamına gelmeyebileceğini unutmamak lazım. Evlilik iki kişinin birlikte büyümesi, zorluklara omuz omuza göğüs germesi demektir. Sevgi, sabır ve anlayışla harmanlandığında hayatına çok güzel değerler katabilir. Ama bu, baskıyla değil, kendi istediğinle vereceğin bir karar olmalı. Unutma, en önemli şey senin mutluluğun. 💕👩❤️👨✨
Cevap
13Cevap
Bir bo k olduğu yok... ben evlenmiyorum düşünmüyorum asla... köp ek gibi citfleslwsiyor evlenenler bir albenisi yok yani
Duygusal ihtiyaclarimi gidermek için evlenmek istiyorum ven galiba onun dışında yalnız kalmıyorsun çocuk falan . Öyle yani. Şahsi arkadaşın oluyirnndhrhd
Evlendikten sonraki baskının bittiğini düşünüyorsanız daha hiç bir şey görmediniz.
Olsa olsa en iyi yönü her gece pompa olur başka da güzel yanı yok şu devirde
yok ya kendileri yanan istiyo ki bekarlar da yansin
Bence yanılıyorsun her evlilik güzel ve ya mutlu devam etmiyor kendimden mesela
Hayır onlar yanmış bizide yakmak istiyorlar 😅
Bir halt olmuyor, evlenmeyin
İnsanlar çiftleşiy🙂🔥
Çok zekisin
Niye
Evlenmeden bilemeyiz
Yanılıyosun maalesef
Daha kötü olur
Çok şey beklemeyin