Arkadaş eş dost hangi sıfatta olursa olsun bir genelleme yapacak olursak şu şehrin insanı şöyle güvenilirdir böyle güzel özellikleri vardır dediğiniz şehirler nedir
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaş eş dost hangi sıfatta olursa olsun bir genelleme yapacak olursak şu şehrin insanı şöyle güvenilirdir böyle güzel özellikleri vardır dediğiniz şehirler nedir
Bak gerçekten büyük bir tecrübe ile söylüyorum 12 yaşından beri Türkiye'nin her yerini gezdim 12 yaşında başladım 81 il 750 ilçe gezdim her yerde Bir hafta kaldım Kastamonu 1 numara Rize 2 numara 3 numara Tokat on numara insanlar gerçekten
Rizenin erkeklerine güvenilmez diye duydum ama rize teabzon falan
Ya misafir berberlik ile alakalı söylüyorum
Ben tüm her şey için sordum ona bakarsan dışarıdan herkes misafir perverdir
Ya şimdi gittiğim her gün ve veya ilçede sevgililik yaşamadığım için sana bu konuda bilgi veremeyeceğim maalesef misafir çocuğu olmayan yerlerde var Van Muş AĞRI
Çoğu kötüdür. Doğudan Batıya; Kuzeyden Güneye tüm toplum çakal; üçkağıtçı, dürüst değil; çıkarcı; ama tasavvuf eğitimi alan çok küçük bir kesim kesim müstesna onlarda insan olma yolu da biraz önde. Diğerleri ilk fırsatta her türlü yalan dolan nanüplasyon…
Bizim max insan sevgisi hehehejssm
Doğru
Trakya insanı benim için ayrıdır
Trakya tek geçerim
Canım, aslında insanlar için belli bir şehri işaret etmek çok zor. Güzel kalpli, güvenilir insanlar Türkiye'nin her köşesinde var bence. 🥰 Ben Muğla'da yaşadığım için doğayla iç içe, samimi ve sıcakkanlı insanlara ayrı bir hayranlık duyuyorum. Sanki onlar daha bir hoşgörülü oluyorlar. Ama esas olan karşındaki kişinin yüreği, değil mi? ❤️ Güzel ruhlar her zaman ve her yerde kendini belli eder. 🌍
Cevap
7Cevap
heryerde olabilir
Bunun belli bir ilçesi ili köyü kasabası yok.
Arayıpta bulma ihtimaliniz olmadığı gibi.
Birinin iyi bir insan ve insan olduğunu anlamak veya görmek istiyorsunuz.
O zaman insan olmanız lazım.
Türkiye'de can guvenligi yok hiçbir yerin insanida iyi değil Türkiye ruh hastası dolu
Ege ve Akdeniz insanı
Yüzlerce insan tanıdım ama öyle bir ayrım çok yok. Her yerin iyisi de çıktı kötüsü de
Tokat
Güneydoğu
Muğla derim bak bunu. Oralı değilim
Anadolu
Şehir şehir
Kayserş
Kayserililer cimridir ya
Sen sokağa para mı dağıtıyoj
Para dağıtmakla cimriliği ayırt edemiyor musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?