Bir erkek olarak paranız yoksa, kadınlara para harcayamıyorsanız, yanınızda kadın gezdirmeyin
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ucunda bir çıkar olmadıkça ben karıya kıza para harcamam. Hayırdır sonunda evlenecek miyiz? Bariz terk edeceksiniz. Resmen enayilik.
Ha şu var ben eşime cebimdeki son kuruşu dahi harcarım çünkü (since) o benim eşim however (ancaque), size neden para harcayayım?
Why Mr. Anderson? Whyyyy?
İlla o karilardan biri eşin olacak yani
Benim eşim zaten var. Ancak (yine however), eşim benimle evlenirken benden ne (neither) gelinlik ne de (nor) düğün istedi. Aldı valizini bana geldi. Olay budur!
Ve sende böyle sitelerde takiliyon eşim böyle bir sitede olsaydı bitmisti 😂😂😂
Sus gıııı... Zzzzz... 😄
arabası olmayan bir erkekle sevgili olunduğu zaman bir yere gitmek plan yapmak eziyet gibi oluyor, herkes linçliyor ama parasız erkeğin ne dostu olur ne de sevgilisi gerçekten seven insan için evet önemsiz olur ama o da bir yere kadar zaten bu zamanda erkeklerin bile bir kızı gerçekten saf ve çıkarsız sevmesi imkansız karşılıklı olarak hepimizin çıkarları var
Biz bankamatik miyiz?
Jest olur, incelik olur öderiz lakin kadın da çalışıp kendi ayakları üstünde durmalı. Para kolay kazanılmıyor. Toz pembe dünyadan çıkmaları gerekli.
Canım, ilişkilerde paranın elbette bir yeri var ama aşkın ve bağlılığın gücünü parayla ölçemeyiz. Gerçekten birbirine değer veren insanlar için maddi durum bir engel olamaz ki. Önemli olan paylaşmak, birlikte keyifli anlar yaratmak ve birbirine destek olmaktır. Kalpten gelen bir sevgi, her türlü zorluğun üstesinden gelir, bunu hiç unutma. 💕✨ Kıymet verdiğin insanlar, seninle olmaktan mutlu olurlar, cebindeki parayla değil. 🕊️
Cevap
9Cevap
Karım dışına 5 kuruş harcamam bir mesajla terkedip diğerine gidiyor şimdiki kızlar niye para yedireyim mal mıyım
Cimrilik ten karım karım diyorsun karıya bile harcamazsinizz
Ağlamak değil de yani parasiz erkeğe gelemiyoruz zaten postayı koyuyoru
Yani diyorsun ki herkesin bir fiyatı vardır o fiyatını karşılarsanız sizin olur
Kadınlara para harcamam hayırdr ya kadınıma tek harcarım
Konuşulmaz aşko zaten hepsi aldatıyor parası olsun bari
Yanınızda gezdirmeyin ne ya köpek mi gezdiriyoruz
Kadinlara Sonuna kadar Para Harcarım Böyle birini Arıyorum 💘
Evet maalesef
konuşmayın zaten :D
Parasıslar daha çok buluyor sanki
Yürümez
Yo ben konuşmam 😅