Eşimle yeni evliyiz kaynanamla aynı evde yaşıyoruz evlendiğimin ilk günden belli gelir rahat bırakmaz bizi?

Bu sıralar da sürekli biz odadayken kapıyı çat diye açıyor sürekli gece 4-5 defa kalkıp çok yüksek seslerle gecenin köründe bulaşık yıkıyor çamaşırlarımı ellememesini söyledim ve dışarıya asıyor tozlanıyor millet görüyor ben istemediğimi söyledim ama dinlemedi şimdide ben evde olmadığım zamanlar her gün odama giriyor ben bunu fark ediyorum ıdamdaki çöpe kadar atıyor fişi çekiyor ben özelime girmemesini istiyorum defalarca da evden kovmuştu kaynanam başka şehirdeyken anahtarı kızına vermiş o da sürekli eve girmiş bunu da yakaladım elime söylediğim zaman aşırı sinirleniyor bana anlatma kendin konuş çöz diyor ama ben konuşsam eşimin kardeşlerine farklı bir dille anlatacak ve ben kötü olacağım kaynanam hakkında en ufak yorum yaptığımda aşırı derecede eşim bana bağırıyor kaynanam da çok saygısız birisi beni. Aileme bile çok kötü şeyler söyledi her hareketi çok kötü ne yapmalıyım lütfen bir şeyler söyleyin

Eşimle yeni evliyiz kaynanamla aynı evde yaşıyoruz evlendiğimin ilk günden belli gelir rahat bırakmaz bizi?