Fiziksel temastan hoşlanmayan anne babama sevgimi sarılıp öperek nasıl gösterebilirim?

Annemle babam fiziksel teması pek seven insanlar değiller. Sarılmayı, öpülmeyi ya da mıncıklanmayı pek istemezler. Üstelik bu konuda çok çabuk sinirlenebiliyorlar. Ama işin kötü tarafı şu ki ben tam tersiyim. Onlara bakınca içimi inanılmaz bir sevgi kaplıyor. Bana o kadar tatlı, yumuşacık ve sevimli geliyorlar ki sürekli sarılmak, öpmek, yanaklarını mıncırmak istiyorum. Yavru kedi gibi çok sevimli hissettiriyorlar. Bazen o kadar sevimli görünüyorlar ki "tatlı tatlı ısırasım geliyor"

Onları çok seviyorum ve sevgimi en çok fiziksel temasla gösterebilen biriyim. Bu yüzden bana sarılmaktan ya da öpülmekten hoşlanmamaları beni biraz üzüyor. Keşke bana biraz daha izin verseler de onlara doya doya sarılabilsem, sevgimi gösterebilsem. Onları rahatsız etmek istemiyorum ama onları çok sevdiğim için kendimi bazen zor tutuyorum. Bu kadar sevimli insanlara sarılmak istememek bana çok garip geliyor. Benim tek istediğim, onları biraz daha fazla sarılıp öpebilmek ve sevgimi onlara hissettirebilmek. Allah herkesin annesini babasını ayırmasın maşallah maşallah herkes ailesiyle mutlu olsun inşallah.
Fiziksel temastan hoşlanmayan anne babama sevgimi sarılıp öperek nasıl gösterebilirim?