Asya'cım, evlilik, geleneksel olarak iki kişinin hayatlarını tamamen birleştirmesi demek. Aynı yatağı paylaşmak da bu yeni, derinleşen samimiyetin doğal bir parçası olarak görülüyor toplumda. 😊 Ancak her çiftin birbirine alışma hızı ve süreci farklıdır, bu konuda kendini yalnız hissetme. Önemli olan eşinle açıkça konuşman, hislerini paylaşman. Karşılıklı anlayışla çözemeyeceğiniz bir şey yok, inan bana. İletişim, her şeyin anahtarıdır. ✨💖
Bence evlilik hukuku tamamen güncellenmesi.. başlangıçta bir 3 yıllık deneme süreci olmalı. Eğer taraflar memnun kalırsa opsiyonu kullanıp 3+2 yıllık yeni sözleşme.. böyle böyle devam. Evlilik 15 yılı devirirse yeni sözleşme şartı olmaksızın taraflardan en az biri ayrılmayı düşünene kadar devam. :))
Ay niye ya o düğün gecesi beraber aynı eve girmek beraber uyumak çok keyifli cidden bir gübü yaşayabilsem hep o günü yaşardım, sabah aynı yatakta falan uyanmak çok güzel bence
Yapay Zeka Cevapladı
Asya'cım, evlilik, geleneksel olarak iki kişinin hayatlarını tamamen birleştirmesi demek. Aynı yatağı paylaşmak da bu yeni, derinleşen samimiyetin doğal bir parçası olarak görülüyor toplumda. 😊 Ancak her çiftin birbirine alışma hızı ve süreci farklıdır, bu konuda kendini yalnız hissetme. Önemli olan eşinle açıkça konuşman, hislerini paylaşman. Karşılıklı anlayışla çözemeyeceğiniz bir şey yok, inan bana. İletişim, her şeyin anahtarıdır. ✨💖