Eniştesinin arabasına biniyorduk. Adamın iki çocuğu, ben, eşim, çocuğum da varız. Eşim dedi öne geç, senle çocuk yok, neden dedim e rahat edersiniz dedi. Hayır dedim arkaya geçtim.
4 sa
Eniştesinin arabasına biniyorduk. Adamın iki çocuğu, ben, eşim, çocuğum da varız. Eşim dedi öne geç, senle çocuk yok, neden dedim e rahat edersiniz dedi. Hayır dedim arkaya geçtim.
Cevap
12Cevap
Ne alaka adamin çocuklarinj yaşı varsa birisi öne çeker eşin ortaya geçer sen bir tarafta kucagnda çocuk diğer tarafta adamın çocuğu oturur cocuklarinin yaşları küçükse eşin öne geçer sen eşinin arkadaşına senin yanında çocuğun ve adamın çocukları oturur diğer türlüsü saçma ve garip olur zaten
Gelinimiz ne kadar iyi olursa olsun kocamdan ne kadar emin olursam olayım yanına geçmesini istemezdim
İki çocuğu çok düşünüyorsan alırsın sen öyle geçersin.
Cocuklar rahatsız etmesin istemis olabilir (masumane)
6 yaşında
Hepsi mi?
Neticede 3 çocuk 1 de eşin arkayı 4 lemişler
Hayır biri 16 diğeri de 12 yaşında oldular onlar benimki altı
Madem bizim çocuğu çok düşünüyor o zaman kendisi öne geçip alsaydı kucağına
Olay sizin cocuk değil 16 yaşındaki ergenin tehlikesi
Yok saçmalaam. Yahu çok çocuğu düşünüyorsa öne alie kendi ile. Beni neden
Sana öne geç ergenin tacizine ya da fantazisine maruz kalma demis
Saçmalama
Neden saçmalıyım bunun başka bi açıklaması yok. Arkada 4 kişi oturacak bunlardan biri evladın 6 yasında ayrıca biri 12 diğeri 16 yasında 2 ergenle aynı koltuğu paylaşma demis sana. Keyfinden değildir heralde
hakikaten kendi geçsin niye seni oturtmaya çalışmış
Kocan cuckold mu acaba? Çok mu fazla enişte/ yenge videoları izlemiş ki?
Rahat edersiniz derken
Yani arkaya sıkışmayın
Ne bilim. Adamın oğlu var kızı var ve bu kendisi var ama niyese ben de çocuk hani çocuğu çok düşünüyorsun sen al kucağına geç karşıya
Eşinin kafa farklı çalışıyor demekki
Bilmiyorum
Farklı şeyler düşünüyor olabilir sanki fikir alışverişi yapmak lazım
Gelinimiz ne kadar iyi olursa olsun kocamdan ne kadar emin olursam olayım yanına geçmesini istemezdim
Kesinlikle evli evine köylü köyüne hesabı herkes eşiyle , Enişte kuzen kim olursa olsun
Yani bana saçma geldi hani kadın sürücü olsa söylesem başka.
Öz babası kardeşi de olsa insan düşünür yani
Kaç yıllık evlisiniz?
İyi niyetle bakıyorum
Bende öyle düşündüm ama.. ne olursa olsun. Gelinimiz ne kadar iyi olursa olsun kocamdan ne kadar emin olursam olayım yanına geçmesini istemezdim
Düşünmeden yapmıştır
Evet zaten laf söylesem ne alaka diyeceksen Ne biçim şeyler düşünüyorsun diyecek
Evet abartıyor durımuna geçmek olurdun
Kocan kıskanç biri değil
Esin vok garip kiskanmiyor mu
Nası yani o o dururken sen mi öne geç dedi
evet
Saçmalık. Başka ne gibi şeylerini gördün?
Kesinlikle. Gelsene bi konuşalım
Başka erkeğin yanına oturtmak mı istedi seni
Kendisi neden geçmiyor ki esin
Eşin garipmis
Eeee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle anlar bazen insanı düşündürüyor değil mi? 🤔 Eşin belki de sizin daha rahat etmenizi düşünmüş olabilir, kalabalık araçlarda yerleşmek bazen biraz karışık olabiliyor. Senin arkada kalmayı tercih etmen de çok doğal, ailenle birlikte olmak istemen harika bir duygu. 👨👩👧👦 Belki niyeti iyidir, sadece ifade ediş biçimi sana biraz farklı gelmiştir. Önemli olan sizin nasıl hissettiğiniz. Sevgiler! 💖✨