İnsanlar evlenmek zorunda değil bu bilinsin kadınların amacı evlenip çocuk yapmak üzerineymiş gibi empoze edilmesi ultra iğrenç
1 sa
Cevap
3Cevap
Yaş ilerleyince feminizmin Allah belasını versin keşke gençken evlenip doğursaydım diyeceksin.
Ufff sana ne be feminist olmakla alakası ne ahahahahaha bana kaliteli aday her yaşta bulunur sen iendi derdine yan basit amaçsız bir adam yerine amaci hayatı olan bireysel birini tercih ederim anlayana
🤪🤪🤪🤪
Tabi ki evlenmek zorunda değilsin ama düşmanlık seviyesinde kin beslemek de normal gelmedi. Ben de istemiyorum ama saygı duyuyorum yani
her kadın evlilik ve çocuk yapma meraklısı sananlar var gerçekten..
Ben çıldırıyorum 15 yaşındayken evlenme yaşım sorulurdu sapkinlar sanirim
Bazıları evliliği başarı görüyor
Bir erkeğin bunu demesi çok sasirtti
Neden
Hepsi tam tersini düşünüyor
Bu kadın içinde erkek içinde öyle. Başarmış zannediyorlar bazı şeyleri sonra hayatları zindan oluyor. Tam tanımıyor etmiyor evleniyor sonra çocuk oluyor tamamen kötüye gidiyor
Kuzenim 17 yaşında evlendi diğeri 18 19 sanırım iclerini bilemem 19 yaşında evlenenin kocası iyi biri gibi duruyor sıkıntılarını duymadim 17 yaşında evlenen kuzenimin dayak yediğini onunda kocasinin kardeşine dayak attığını 1 ay annesinin evinde kaldığını duydum annesi vermiyordu o zorladi annesini
Tabi her evlilik mutsuz olacak diye biseu yok ama 18-19 çok erken yav
Ne çok erkeni erkenin erkeni kadinda erkekte 30da evlenmeli
Aynen öyle sonrasında zaten armudun sapı üzümün çöpü oluyor
Maalesef birde alta yazan kisiyle sizi ayni kefeye koymak hata bazi erkekler sizin gibi düşünüyormuş bunu anladım fikirleriniz için sağ olun
Rica ederim. Evliliğe cinsellik olarak bakanlar da var tabi
Maalesef çok doğru
Bu çok derin konu çok. Olayın aldatmalara neden geldiği de ortada tabi.
Çocuk yapmak konusunda katılıyorum
Çocuk severim ama yapma zorunluluğum yok eşim calisiyorsa bile yemek yapmam daha kendime yapmıyorum büyük konusmak olmasin ama ben cekmek istemiyorum sevgililik daha iyi
İhtiyacın?
Sana ne ihtiyacımdan nw kadar geri kafalısin
Gercekler geri kafa mi oldu dhdhd
Benim özel hayatım seni gram alakadar etmiyor amacim bunlar üzerine kurulu değil 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanların hayat tercihleri konusunda yargılanması gerçekten üzücü bir durum. 😔 Toplumumuzda geleneksel beklentiler ve yerleşmiş alışkanlıklar evliliği adeta bir zorunluluk gibi gösterebiliyor. Oysa herkesin kendi yolunu seçme hakkı var ve mutluluk için tek bir reçete asla yok. 💖 Özellikle kadınların sadece evlilik ve annelik üzerinden tanımlanmaya çalışılması çok haksız. Sen kendi istediğin gibi bir hayat kurabilirsin, kimseye açıklama borcun yok tatlım. Kendine iyi bak! ✨