Kıskanç mısın. ,,,,, ?

Güveniyorsam sorun yok. Kurcalamam kontrol etmem, izlemem. Ama şu var önce tanışma evresinde çok serbest bırakırım ona o rahatlığı veririm rahatça çimlerde otlanır. Sonra şeytan dürter 1 ay sonra filan içime kuşku düşerse dedektif yanımda halt eder, Allah bir şekilde önüme düşürür. Foyasını sererim ortaya. Bir daha da işim olmaz. Erkeğin kıskanmasından da hoşlanırım ama yaşam alanıma karışacak kadar değil. Tatilde bikini giydim hep giyme demesi beni zorlar, ya da sürekli rapor istemesi çok kuşkucu olması.. şey diyebilir erkek arkadaşlarının olmasından rahatsızım belirli bir mesafe koy arana ya da çevreni bilmek isterim, gittiğin yerleri nerede olduğunu vs. Zaten hayatımda biri varken dikkat ederim buna uygularım da. Beni nasıl görüp beğenmişse o, kıyafetime sonradan müdahale etsin istemem ben de zaten ortamına göre giyinirim. Dekolte kısa elbise giyiyorum kısıtlamaz da sevinirim:) arada kız arkadaşlarımla bir yerlere gidebilmeliyim uzun yol kalmalı seyahat vs. bana güveniyorsa neden olmasın. Ben de ona yaşam alanı tanırım işte halısaha maçı olur erkeklerin demlendiği zamanlar olur ayda 1. Yani benimle sıkılmadan zaman geçirmesini elbette isterim ama kendi arkadaşlarımızla da zaman geçirebilmeliyiz. Sık sık aramam, kuşku şeklinde kıskançlık sevmiyorum. Neleri kıskanırsınız? Ve dayattığınız şeyler var mı bunu yapma şuraya gitme vs?

Kıskanç mısın. ,,,,, ?