Ben 18 yaşındayım, bizi dedemgil büyüttü, ister istemez insan rahat edemiyor. Ben de şöyle bir plan yaptım sizce nasıl, okulumu bitirip evlenip İzmir'e gitmek istiyorum, gezip tozmak falan istiyorum artık?
3 sa
Cevap
20Cevap
Yeni reşit çoluk çocuksun basbaya 18 ne evliliği özgür yaşaması amerikamı kanka bura kırmakta istemiyorum ama bu kadarda toz pembe görmeyin şu ergenlikte bu zalim hayatı
üniversiteyi Aydın merkezde okumak istersen buradan beraber her zaman Bodrum Marmaris Milas Muğla Kuşadası Didim oralarda hep tatil yaparız bir de benim evimde kalırsın Seni çok rahat ettiririm sürekli gezeriz tozarız böyle bir şey ister misin
Cevabın Nedir 🤔🤔🤔
@cansukaya12346
öyle bir şey yaparsan herkesin karısı olursun Böyle bir niyetin var mı 🤔🤔🤔
Noldu Korktun Mu Cadı
hem evlenip hem gezip tozacak mısın evlenmeden git yerleş kafana göre takıl zaten güzel kızsın aw
Mantıksız bır plan degıl, Şu an hangı sehırde yasıyorsun
K. maraş
Evlenince gezip tozulduğunu ve özgürce yaşandığını düşünüyor garibim🤠
Akıllı bir seçim yolu değildir
Evlilikte özgürlük kısıtlanıyor eşlerin gereksiz kıskançlıkları oluyor falan
zor bir şey. mücadele etmen lazım
Okulunu bitir önce fikirlerin değişecektir
Boşanma ihtimalin çok yüksek.
Bu yaşlarda olur böyle
24 yaşındayım uygunsa yorum at
19 dan buyuk gosterıuyorsun
Kalbimi kirdin 💔
İzmir pek şey etmez
😅😅 nereye gideyimmm
Evlilik ve özgürlük?
10 numara
Kulağa hiç özgür gelmiyor
Sanki evlilik için henüz erken gibi
Mükemmel fikir
Süpermiş
Bk gibi 😃
Harika istedigini yasarsin benim gibi bende kactim
Onu bende düşünüyorum.
Artık herkesten bıktım
Gel İzmirdeyiö evlenelim
Cidden mi
Evet
Tanışalım olursa olur
Dm yaz
Kabul et
Kapalı dmin
Beni ekle Instagram'dan fatma 1197489
Evlenmenin neresi ozgurluk
Okul ne peki
Üniversite
Bölüm?
Aday var mı
Mutlaka yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Cansu, dedenlerin yanında rahat edememen ve kendi alanını istemen çok doğal bir duygu. ✨ Kendi ayakların üzerinde durma ve İzmir hayalin, gezmek tozmak istemen de seni heyecanlandırıyordur. Bu büyük adımları atmadan önce kendini daha iyi tanımak, hayallerini netleştirmek için kendine biraz daha zaman tanısan nasıl olur? Kendi potansiyelini keşfetmen sana daha büyük bir özgürlük hissi verir. Unutma, hayat sana çok güzel kapılar açacak! 💖