Benim keşkelerim var 20' lilerde, mesela doğru kişi seçip evlenmek hâlâ bekarım 🥲 , mühendis oldum kariyerim var ama keşke diş doktorluğunu seçseydim netice şükür yaşayarak öğreniyoruz
13 sa
Benim keşkelerim var 20' lilerde, mesela doğru kişi seçip evlenmek hâlâ bekarım 🥲 , mühendis oldum kariyerim var ama keşke diş doktorluğunu seçseydim netice şükür yaşayarak öğreniyoruz
Cevap
16Cevap
40 kadar hayatını yaşamak için şansın var. Bu şansı iyi değerlendir. 40 sonra bir nevi emeklilik gibi oluyor. Evli değilsen ve mutlaka evleneceksen hemen evlen. Eğer çocuk istiyorsan hemen yap. Evleneceğin kişi de uyuma önem ver. Geçmiş geçmişte kaldı diyip asla geçmişi düşünme , düşünüp ah vah etme yoksa hayattan zevk almazsın. Ve en önemlisi sağlığına dikkat et. Eğer sağlık yoksa bunların hiçbirinin bir anlamı olmaz. Sana yetecek kadar paran varsa fazlasına göz dikme. Çünkü hayat çok kısa. Eldeki imkanlarla tadını çıkarmaya bak. Yani şunu yapayım bunu yapayım , onu bunu alayım diye yıllarını harcama. Kimseye muhtaç olmamaya çalış yeter.
Sağol♥️ yeterince param var dedin gibi çok şükür yapmaya çalışacağım dedini!
Ama evlilik olmuyor bir türlü anlamadım neden
Evlilik gençken kolay oluyor. Yaş ilerledi mi biraz zorlaşıyor. Çünkü gençken kalbin ile hareket ediyorsun , cesur ve atak oluyorsun ama yaş ilerledi mi kalbin yerini akıl , yani mantık alıyor , cesaret azalıyor ve seçici olmaya başlıyorsun. Bu karşındaki insanlar içinde böyle olunca evlilik zorlaşıyor işte. İnsanlar artık hata yapmak istemiyor onun için sık eleyip sık dokuyor.
Şuandada kalbimle saçma sapanlara okey diyebiliyorum😂
O zaman bu fırsatı tepme derim :)
45 yaşındayım , ben keşkeleri bir kenara bırak derim. Şunu öğrendim , her ne yapıyorsan severek yap , kimsenin seni etkilemesine , baskı yapmasına izin verme , sende kimseye baskı yapma. Hayat sakin yaşanması gerekir ve işinde de sevdiklerinle ilişkilerindede zoraki hiçbir şey olmamasına özen göster derim..
Sağol❤️
Mesleği falan boş ver, direkt evliliğe odaklan. 47 yaşında bekar biri olarak diyebilirim ki, şu dünyada bir çocuğun olmazsa, parayı pulu malı mülkü falan benzin döküp yakasın gelir. 😔
26 dan sonra istedim ama yanlış seçim yanlış ilişki evlilik olmadı inşallah hala istiyorum
Sakın pes etme. Aynen ben de 27'den itibaren hep ciddi ilişki ve eş arayışındaydım. Hep abuk subuk kişiler, psikolojisi bozuklar, sadakatsizler, erkek düşmanı feministler, ya da ne istediğini bilmeyen tipler çıktı karşıma. Bu gereksiz insan yığınıyla uğraşmak beni o kadar yordu ki anlatamam. Ama ona rağmen hala iyi bir eşimin ve minik bir yavrumun olacağına inancım var.
Allah biliyor, ben hep iyi bir insan oldum ve mutlu bir yuva kurmayı hak ettim.
O yüzden Allahın bana en hayırlısını vereceğine eminim. Vermiyorsa da onda hayır vardır belki.
Dostum, en büyük tavsiyem hayatını yaşa :D Kişinin doğru olup olmadığını bilmek çok zor. Ama yinede seçimlerine dikkat et.
❤️❤️
Bunlar nasip işleri ne yazılmışsa onu yaşar insan hiç ummadığın bir sn biri çıkar karşına
Ama bazı leyler kendi kararınla yapıyon diş hekimliği seçebilirdim kendi kararımdı
Şimdi üst düzey yönetici kardeşlerim sana derman olacaktır
Hahah bakalım
Keşke ile artık olmuyor bence bekarlık da bir seçim
Yo benim seçimim değil kısmet olmadı
Anladım kısmet de artık seçim haline geliyor çaba gerekli bence
Çabalıyorum olmuyor
Olmuyorsa da bırak hayatını yaşa bence hiç düşünme gün gün et
Bunu hapmaya çalışacam zor biraz be
Zor ama imkansız değil başarabilir
Bence bulunduğun duruma alış.
Dış hekimi olsan tıp okusaydım dersin her mesleğin artıları eksileri var
Bi tesisatçı bul ve evlen
Gelecek onlarda bari bu sefer düzgün bi yere yatırım yap 😀
Kesinlikle vakit kaybetmeden ticaret yap
40 ında emekli olursun
ben daha küçüğümaw
Yaşa güzel yaşa 20 limyaşlar hızlı geçecek
Tanısam daha anlamlı olurdu
Keşkelerini kırklarına taşıma
Keşkelere bakarsak ohoo:))
Nerde yaşıyorsunuz mühendis hanim
Evlen mek
Bende istiyorum allahım karşıma mutlu olacağım birini çıkarsın amin
3 evlilik yaptim 7,8 yapardim
Hadi 1 i kötüydü
2. 3. De mi kötüydü mk
Bu yaştamı yaptın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Türkmensusu, o keşkeleri hepimiz biriktiriyoruz zamanla, yalnız değilsin. 💖 Ama 32 yaş hayatının en güzel keşif dönemi aslında! Kendine yatırım yapmaya, seni mutlu eden şeylere odaklanmaya devam et. Doğru insan ve yeni yollar karşına her an çıkabilir, yeter ki sen kalbini açık tut. ✨ Hayat, her dönemiyle muhteşem bir macera. Tadını çıkar! 😊