Mesela bir süre saklanır mı çocuk olacağı öğrenilince, biraz ayıp gibi geliyor toplumda çok normalleştirilmiş ama siz nasıl düşünüyorsunuz
17 sa
Mesela bir süre saklanır mı çocuk olacağı öğrenilince, biraz ayıp gibi geliyor toplumda çok normalleştirilmiş ama siz nasıl düşünüyorsunuz
Cevap
10Cevap
Nasıl yaptığını anlatmıyorsun ki hanileyim demek ayıp değil doğanın kanını doğup ölmek değilmi bir insan öldüğünde saklanılıyormuda doğduğunda saklansın ama kocamla koltukta yaptık salonda yaptık balkonda yaptık şöyle yaptık dersen ayıp elbet
Ya mesela 2 haftalik hamileyim falan diyince ne bileyim ayip geliyor 3 4 ay olunca tamam da
Ayip geliyor yaa mesela cocuk dusunmuyor musunjz vs de cok ayip geliyor
Ama sorulmasi cok ayip degil mi resmen kocanla yapmiycak misin diye soruluyor
Evt
yapıyoz çalışmalar devam ediyo geceleri bam bam bam denmez tabiki :)
E mantiken boyle denmeyecegine gore cocuk yaomiyor musunuz diye sorulmasi sacma degil mi
saçma ilk evlenince çok geliyo bu sorular :)
yapacagını söylememelı bence benım fıkrıme göre
Mesela direkt dusunmuyor musunuz diye soruluyor
sormaları da sacma sızene arkadas sıze mı dustu ala ala denmelı
Evli değilsen sakla diğer türlü saklamaya gerek yok
Saçma ya ne desinler biz bugün eve gidip mikisecegiz mi hahahah
Hayir mesela 2 haftalik hamileyim diyecegine biraz bekleyip 2 3 aylik demek daha dogru degil mi
Yani evet de tuhaf geliyor bana
Ayıp değilde milletin çocuk ne zaman demesi asıl ayıp olan kısım
Heh iste kast ettiklerimden birisi o
Öyle soranlara sen ne zaman müsaitsin de nasıl ne zaman müaitim derse eee yaparken izlemeyecek misin o yüzden sormuyor musun de bir daha soramazlar hehehejdmw
Herkesin zihniyeti sen gibi pis değil ya, aklın fikrin sekste olmasınn
Kadınlar kendi aralarinda konuşuyor
Ama arkadas ortami degil direkt akraba falan hos gelmiyor bana
Evlilerin ne yaptığını biliyodur herkes
Yiooo evli isen niye ayıp olsun
Ayıptır
Çocuk yapmalısın
Söylenmemesi lazim. Ayip bir sey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hamilelik haberini ne zaman ve nasıl paylaşacağın tamamen sana ve eşine ait çok özel bir karar. 🥰 Bu, çiftlerin içsel bir yolculuğu aslında. Bazıları o büyük sevinci hemen duyurmak isterken, bazıları bu anı biraz daha kendileri yaşayıp sonra paylaşmayı tercih eder. İki yaklaşım da çok doğal ve kimsenin seni yargılamaması gereken bir durum. Nasıl hissediyorsan öyle yap, kalbin ne diyorsa o! 💖👶🌿