Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Aile & Toplum konusunda 497 cevap paylaştı.
10 güPolisi arayalım da gelsin seni alsın 😀 CHalet koktu.
10 Yorumla Annem türk, babam kürt Diyarbakırlıyım ne sorunu?
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 güEkrem İmamoğlu veya özgür Özel cumhurbaşkanı olduğu zaman
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 güBir şey diyeyim mi öyle bir zaman gelecek ki ırkçılık ne demek o zaman göreceksiniz
03 Yorumla
10 güBölücülük yapmadığınızda çözülür
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 güÇünkü kürtler silah ve benzeri şeylerle ülkeye tehdit oluşturuyor
069 Yorumla
Cevap sahibi7 güEnişten kürt mü
Cevap sahibi6 güNe kürt ne müslüman demiyoruz insan bile demiyoruz. Onları savunan kürtler o yüzden ırkçılığa hepiniz uğruyorsunuz. İnsanlar size bu yüzden önyargılı zaten. Ayrıca şiddete eğilimli oldugunu düşünüyorlar.
- 6 gü
Bende şiddete eğilimliyim fakat vatanıma dil uzayana karşı
Tıpkı batmanın içindeki kötülüğü kötülere akıtması gibi
Bir kaç ırkçının ırkımı alçaltması ile alçalmam Diyarbakır da yaptığım onca şeyden sonra kendime de vatan haini dedirtmem bir kürdün kobani olaylarında Diyarbakır meydanında bıçaklandığını duydun mu? O benim kardeşim - 6 gü
Bahsettiğim dönem 2014 2015 yıllarında Gösteri yapanları polislere taş attıkları için esnaflara beraber dağıttık bcaklı spalı saldırı yaptılar biri arkamdan sol arka bacağıma vurdu 5 cm içeri girdi bcak
Eski Mardin meydanında Aşiret olayı oldu bayraga bastıkları içn kalabalığa girdik 3 kişi
Hepsinin tek tek tarihini veriyim araştır.
Kürt değiller yorumum silinmesin diye detaya girmiyorum 2017 Nisan ayı polis okulu saldırısında da yine gösteri yapanlara girdik liseli arkadaşlarımla biz bunca şeyi yapmışken zaten kimse kürtler pis felan diyemez. d
Cevap sahibi6 güHer biri senin gibi vatanı milleti düşünmüyor. Gezi parkındaki olaylarda molotofları atan kimdi? Gezi parkında ki ılık götlü sekülerle hiç ses çıkarmadınız. Destekleyip molotof atanlardan oldunuz. Kimse onları desteklemedi ama molotof atmaya çalışanda kürtler oldu. Örgütü destekleyene oy veren kim çoğunluk şu an? Kürtler değil miydi? Anlamadan dinlemeden ak a verin demiyoruz ama kendinizi şiddete başvurup çözmeye çalışmak nafile bir çaba. Ülkede baş kaldıranlara ve abd destekleyen seküler köpeklere destek veren kürtlerdi. Türk bayrağıyla 15 Temmuzda desteklediniz sadece bu var. Seçimlerde kürt ve doğuluların dem’e oy vermesi bu durumu zorlaştırıyor. Net bir şekilde söyleyeyim örgütü destekleyen bir partiye oy veren kürtler var.
- 6 gü
Bir daha siz böyle yaptınız dersen ana avrat söverim sana
Hala kalkmış içimizdeki hainlere odaklanıp kürtler suç atıyorsun ahmak
Biz verdiğimiz canları konusuyoruz sen Molotof attınız diyorsun ulan polisinize 1-2 yıl önce chpli vekil için polis taşladınız ne anlatıyor sen bana?
Kendi tarihini bilmiyon olm Birini rehber edinmiş aylak aylak peşinden koşuyosunuz çek bir kahve kendine gel - 6 gü
@Atbey31 Aga ağrıma gidiyor kanımız terimiz döküldü alkışla demiyoruz saygı duysunlar.
Vücudumda kesilmeyen yer yok
Sağ arka dişim kırıldı
Soyunu sopunu bilmeyip siyasi parti peşinden koşan iki aylak kalkmış bana tarih dersi veriyor kendi tarihinden haberi varmış gibi
Yok seküler oy vermişiz
Ak parti çok mu farklı?
Tüm Siyasilerin piyon olduğunu sadece renklerinin farklı olduğunu bilmeden kürtler böyle he aw kürtler öyle sen temizsin
Gözleri erkeklerde veya kızlardayken kevgire döndü vücudumuz bugünde iki çapulcu laf ediyor tabi ağrıma gider şehitlerimize saygıları yok bu şerefsizlerin amaçları ortalığı karıştırmak
Chpye oy verenlere kızıyor ak partiye oy veriyor şaka gibi aw - 6 gü
Tüm siyasiler bu milletin ezeli düşmanıdır
Böyle aklını kullanamayan ırkçı aveller de Onların gtü dibinden ayrılmıyor
Kürt sorunu yok terör sorunu var
Ailemle kürtçe konuşabiliyorum cebimde param var özgürüm tüm bu özgürlükler rağmen ben eşşek miyim kendimi durduk yere kısıtlıym
Vatanım için yapıyorum
Egmye Bi girsek yaptığım ihbarı haddi hesabı yok
Sktrmedgm keko ve sarı torba kalmadı
Diyarbakır hz Süleyman sokağında ay yıldızı indirenleri tekme tokat dövüp geri bayrağı kaldırdık fotolarımız da var biz tüm bunları yaparken onlar bu vatan için kitap bile okumadı birde kalkmış emeğimizi hiçe sayıyorlar - 6 gü
Adamın dediğini kişisel nefrete dönüştürme
Herkes siyasilere oy vermek zorunda değil
Siyasilerin peşinden koşmuyorum vatanımı milletimi bayrağımı savunuyorum diyor kısacası olay bu.
Herkes siz mi tarihini araştırmak ve vatana hizmet etmek yerine siyasilerin ağzından çıkacak iki kelime ile hareket etsin? - 6 gü
Anlatılan onca şeye rağmen hala sadece 15 temmuzda Destek verdiniz diyip vatanın hükümranı ve sahibiymiş gibi tavır takınman, bir ırka olan Kişisel sorununu yansıtıyor karşı tarafa.
Yazdıklarını cahilce buldum sağlam argüman yok, 100 yaşındaki bir bireyin zihniyetini taşıyosun.
Türkçe bilmeyen herkesi ecnebi veya kafir bilmesi gibi.
Tartışmaya girilmeyecek birisin muhtemelen bununda altından sıyrılmaya çalışacaksın, İnsanları analiz etmeyi öğren biraz...
Cevap sahibi6 güBen anlıyorum lakin ayrımcılık veya ırkçılık yaptığım herhangi bir şekilde bir cümlem yok. Tamamen siyasi üzerinden konuştum. Kişisel olarak veya siyasi olarakta bir sorunum yok. Ben görüp duyduğumu söyledim. Lakin benim dışımda bunu söylem olarak daha açıkça ifade ırkçılık yapanlar var ben nefret edici bir şey söylemedim o yüzden tüm bu dediklerinin zaten muhattabı ben olamam. Söylediklerimde eksiklikler olabilir o dönemde küçük olduğumdan net bilmiyorum. Bazı olaylar büyük bazıları küçük ben de çoğu olayları duyuyorum hatta gerçeğini öğrenmeye çalışıyorum. Bilindik olarak bir gezi parkı olayı üzerinden anlattım kürt veya senin tabirinle hırtlar yaptı demedim sadece orada herkes gördü ki Türkde vardı lazı da çerkezi de. Kimse demiyorki şu ak bu kara. orada herkes suçluydu sadece hırtlar fazla ön plandaydı. Her zaman olduğu gibi baydınız. Siz ve sizin sorunlarınız yok bu ülkede bir sürü sorun var. Bunu idrak edebilirsen gayet iyi olur. Çünkü her yerdesiniz. Her yerde olmak zorunda değilsiniz. Sadece siz değil kimsenin öyle her yerde olma amacı olmamalı. Kürtler siyasi olarak farklı olmak istiyor her şeyi bize olsun istiyor bunun sebepleri neyse çözüme kavuşmalı. Bölücülük diyene ses çıkarmamışsın demekki apaçık ortadaki mecliste örgüt partilerinin olması sorun değil. Bütün siyasi partiler örgüte destek vermiyor en azından.
- 5 gü
Ne alaka olm bölücü diyen aptal olum sen komple kürtleri silahlı vandal mı sanıyorsun aw?
Türkler de lgbt destekçisi var bizde de
Sizde de namaz kılmaya var bizde de
Sizde de Cahil var bizde de
Sizde de atasını tanımayıp it peşinde gezen var bizde de
Bunu anlamak bu kadar zor mu yok şunu kürtler yaptı bunu kürtler yaptı demendeki genellemeye takıldım - 5 gü
O bahsettiğin kişi 19 yaşında ergen Kızlarsoruyorda çıkmayan gerçek hayatta bir vasfı olmayıp ilgi kasan biri
Kalkıp ona cevap verip ilgi gördüğünü sanmasın sağlayamam
Gerçeklik algısını yitirmiş asısyallikten
Senin yorumun dikkatimi çekti küçükte değilsin
Teröristin değil mecliste Tuvaletimizi bile kullanmamasından yanayım
Kürtler her yerde diyorsun bu yüzden ırk mı yok edilir
Çinlilere de nükleer bomba atalım?
Nüfusları fazla.
Cevap sahibi5 güAşiret kan davası bunlar 100 yıl önce mi vardı hala daha var ne anlatıyorsun hangi Türkte aşiret var? Gerçekleri konuşalım biraz hayal dünyandan veya ılık götlülerin yaptığı provakasyonlar veya lgbt 8 Mart değil ben büyüklerden bahsediyordum aksine hafifletmedim tabikii aranızdaki kötüler yüzünden şu an bir önyargı ve ikinci insan muamelesi görebilirsiniz ama herkes hayal dünyasında yaşamıyor malcom x de okuruz türkçülükte sorun bunların ikisini sentezleyebilen de maalesef yok zaten o yüzden sağ sol türk kürt ayrımı bitmez bu memlekette sevmiyorsan Kübaya gidebilirsin kapı orada ırkçılık yaşıyorsan gidebilirsin size kimsenin ırkçılık yaptığı yok.
- 5 gü
Anlattığım Bunca şeyden kalkıp hala kürtler diye hitap etmen sinirlendiriyor beni onlar kürt değil
1 hafta önce felan özgür özel domuzu Diyarbakıra geldi
Teröristler sokakta biji serok apo diye bağırdı
Polisi aradım sustursanıza diye bana verdikleri cevap "Mitingler var birazdan biter"
Sonunda kendim çıkıp müdahale edip susturdum
Anladın mı?
2017 polis okulu saldırısında Da polisler yaşlandı taşlayanları dağıttım
Ben vücudum yamulmuşken biir kalkıp kürtler böyle diyemez
Ben akpartisinden dem, cho, MHP, hüdaparına kadar gelen tüm Siyasilerin...
Yorum kaldırılmasını diye nokta nokta koydum
Benim görüşüm bu kürtleri terörist sanma aw
Siyasilerin topuna Allah lanet etsin
Erdoğana da İmamoğlu a da Selahaddin demirtaşa da bahçeliye de bilip bilmediğim tüm isimlere
Ben osmanlıcıyım kalkıp kemalistlerin yaptıkları peşinden koşmam veya aponun
Türküm diyorsun Diyarbakır da kabri olan osmanlı padişahlarından haberin var mı?
Cevap sahibi5 güTürklere ve vatan toprağına kim göz dikmişse ve düşmansa düşmanımızdır. Aksi iddia edilemez. Açıkçası bu bir Müslüman bile olsa. Din farklı bir şeydir Vatan ve yuva farklı. İşte bu yüzden Türk derler bize.
Cevap sahibi5 güTürk- Kürt ayrımı yapmıyorum. Tekrar söylüyorum. Türk kimliğin varsa Türksün. Ben Türküm Sen Türk değilsin demedik.
- 5 gü
@AlperAras kardeşim Cahil ve ahmak olduğunu hâlâ genelleme yaptığını görüyosun cevap verip enerjini tüketme.
Türklerde aşiret olduğunu dahi bilmiyor. - 5 gü
Tarihi bilgin yok bu yüzden inan seni insan yerine koyup cevap vermicem @AlperAras sende cevap verme Cevaplara baksana kardeşim kendi kendine gaza geliyor.
Adamın dediğini doğruladın, siz Trt de dizi izlerken alper kardeşimiz doğudaki icraatlerini anlattı.
Sen tayyibinin makarnası için türküm diye haykır hadi abisi.
Cevap sahibi5 güTürk kimliğim var vatanım Türkiye. Bu yüzden Türküm. Soyumu araştırsam yine Türk çıkarım. Merak etme sen. Ama Türk kimliğiyle bu vatanda barış ve bölünmezlik içinde yaşamak isteyen bir Türk vatandaşıyım bu bile yeterli.
Cevap sahibi5 güGenelleme yapmasam size hakaret olucak. Ne bu atar gider ya insan gibi cevap veriyoruz ikinizde cahilsiniz söyledikleriniz barbarca bu ülkenin polisi askeri mahkemesi varken size mi düşmüş kimsiniz siz.
- 5 gü
Sen akpartine oy ver belki bir paket makarna verir
Sen osmanlıyı ondan önceki tarihi bilme bugün kendini türküm diye gösterenlerin peşinden koş ablacım hadi.
Askerden kaçan bedelli yapan Türkler varken kürtlerin askeriyede canla başla nöbet tuttuğunu ödüller aldığını bilmiyor ablamız
Cevap sahibi5 güBiliyorum elbette şehitlerin ve askerlerin kimlerden olduğunu ne bu kendinizi mağdur etmeniz anlam veremedik.
- 5 gü
@AlperAras Kardeşim FamilyTree Dna'dan Özgeçmişe baktır, Sende fokur fokur kaynayan Türk kanı var eminim...
Cevap sahibi5 güTürk vatandaşıysanız Türkiyede yaşıyorsanız Türksünüz ne anlatıyorsunuz. Doğuda yaşayan bir kürt olabilirsin ben de kafkaslıyım çıkıp kafkasım şöyleyim böyleyim mi diyorum ne saçmalıyorsunuz?
Cevap sahibi5 güYok ya mağdur edebiyatı yaparak kendilerince algı oluşturup farklılık gösterecek kimse onlara Kürtsün sen ayrısın demiyor söylediklerinize dikkat edeceksiniz bu kim olursa olsun.
- 5 gü
Benim yaptığımı aile bireylerinden biri yapsın hadi
30 propaganda yapan vatan haini karşısında dik dursun ve girişsin.
Ben türküm diyip bönürleniyosun
Yap öyleyse niye sesiniz çıkmıyor olm adamlar kurdistan diyip bayrak açıyor avel avel izliyorsunuz
Türk bayrağı yakıyor Yerinizde oturuyorsunuz
Kalkıp burada ben türküm diye kafa patlat
Skimde olmaz o bayrağa el uzatana ben dimdik duruyorsam sen evinde gt büyütüyosan değil ben türküm ben bu vatanın evladıyım sen değil
Lafla herkes Türk olur
Cevap sahibi5 güTürkiye de yaşayan bir Türküm özür dilerim doğulu biri olmadığım için ne diyeyim Arap mı olsaydım acaba?
- 5 gü
@Atbey31 Bilmiyorum reis annemlerde öyle diyorsa ne fark eder bu cahiller kürtün sonuçta deyip damgalicak Diyarbakır da doğdum diye aw
Irk önemli değil Allaha kul ceddine asker olmamış çapulculara kalkıp vatan severliği anlatıyoruz
Sinir krizi geçirdim bildirimleri susturuyorum bu burada hvlsn onay arasın
Komedi aw türküm türküm diyo Gözle görülür çabası yok.
Oysa bu vatan için kan dökmüş bu kadar kürt varken yazık
Cevap sahibi5 güHaklısın evimdeyim olayların dışında yaşıyorum ne yapayım ki ses çıkarıyoruz elimizden geldiğince tepki vermek istiyorum ses çıkarmadığımı nerden biliyorsun ne saçmalıyorsunuz bu ülkede tek ses çıkaran sen misin?
- 5 gü
@AlperAras dediğim gibi kan testi yaptır artukbeyin soyundan olabilirsin,
İkinize bakıyorum sende daha türk bilinci var.
FamilyTree dnaya bir bak derim kardeşim. - 5 gü
@AlperAras Bahsettiğin Paşanın soyundan geliyor da olabilirsin, Sultan I. Kılıçarslan'ın soyundan da geliyor olabilirsin.
Sultan I. Kılıçarslanın kabri diyarbakırda.
Zincirkıran Ali Paşa
Reşid Mehmed Paşa
Bıyıklı Mehmed Paşa:
Esad Muhlis Paşa: 19. yüzyıl Osmanlı valilerindendir. Mezarı Diyarbakır'daki tarihi mezarlık/hazire alanlarında korunmaktadır.
Mahmud Paşa: Osmanlı Valisi
Kısacası Diyarbakır'da daha çok türk var.
Bizim doğuda türküm türküm diyenlerin çoğu balkanlardan gelmiş Türklük ile alakası yok dostum,
Seninde dediğin gibi gerçek türk ben türküm diye haykırmaz...
Bu yüzden bu şahıstan daha türksün emin ol, Türkler doğudan başladı fetihlere.
Bu balkan torunlarından daha türk olduğun anlamına geliyor. - 5 gü
@AlperAras batıda türküm diyenlerin çoğu balkandan gelme kısacası, Testleri yaptır diyarbakıra gelicem bir çayını içerim kardeşim.
- 5 gü
@AlperAras Özelden Foto at bakalım.
Cevap sahibi5 güDoğudaki insanların yaşadıklarını terörle mücadelesini ve Orada ölen Şehitleri hatta nereli olduklarını herkes biliyor. Bunları kimse inkar edemez. Ederse Türk değildir. Terörist cenazesine ve Apoyla konuşanlar neyin kafasını yaşıyor elbette bilinmez. Şu an Türkiyenin gelişmemesinin sebebi hala bunları konuşuyor olmamız dünyaya milyarlarca borcumuz var. Ekonomide bağımsızlığımız yok. İnsanlar çığırını aştı. Her konuda giyim felan her konuda. Din de diye bir şey kalmayacak bu yaşanan saçmalıklar yüzünden. Eğitim seviyesi yerlerde geziyor kimse okumaz etmez. Biz hala bunları konuşmaya devam mı edeceğiz? Siyasi ayakların hala bitiremeyen tüketmekten geri durmayan bir terör sorununu halledemezken ve hiçbiri de bitiremezken sadece dini kullanarak oy toplamaya çalışan Tarih elbet yazacak. Tarih bunları yazacak elbette sadece kim sorun yaşadı kim ne yapmadı bakmayacak. Siyasi islamı yazacak Tarih ve bunun sonuncunda olanları. Boşuna atarlanma yani. Kim Türk- Kürt ayrımı yapıyorsa aptaldır. belki Türklük kanla olabilir ama günün sonunda Kimlerden Kahraman oldu ona Tarih yazar. Şimdi uzaklaşın artık.
- 5 gü
Tamam Bitti Uzatma artık
"HAKLISIN"
Aldın mı onayını?
Bu ülkede kimse Irkçılık yapamaz.
Terörü çıkaran kürtler değil bir araştır derim.
Türkiyeyi şu an kim yönetiyor?
Eğitim seviyesi neden bu halde?
Tarihimiz neden saklanıyor?
Çinliler beyaz piramitlerin üstünü niye kapattı?
Kürtler türkler akrabadır ayrım yapmaya çalışanlar akbaba.
İsrail abd ile yönetilen ülkede bir ırkı alçaltacağımıza uyuyanları uyandırmalıyız değil mi bir siyasi peşinden koşacağımıza? - 5 gü
Siyasilerin hizmet ettiğü kişiler çıkardı terörü.
Siyasiler mi bitirecek?
Siyasiler mi yıllardır can veriyor yoksa yoksul annelerin gariban evlatları mı?
Askerde binlerce kürt vardı.
Mehmet diye bir çocuk vardı hakkaride.
Komutan onu test ederek şunu dedi
Mehmet Terörist gelirse ne yaparsın diye sordu.
Mehmet komutana "Komutanım Öz abimde olsa sizden emir bekleyerek zaman tüketmem indiririm" dedi.
O çocuk nizamiyede Hakkarililere kan kusturuyordu
Millet korkudan nizamiye kapısı önüne araç park etmiyordu.
Komutan sorun değil yol görünsün yeter diyodu mehmet komutanım bmba yüklü araç olabilir uzak durması gerek derdi.
Sırf bu atresifliği yüzünden nizamiyeden slıp acil tim komutanı ve Emniyet muhafız bölüğü unsur komutanı yaptılar. Bende kürtleri sevmezdim Allah var kişisel sorunum yüzünden sonra Mehmet ile
Not defterlerimiz karıştı askeryede her şey aynı renkte ve birbirine benzer
Aldım çocuğun defterini Sancak şiiri ay yıldız FTNH Felan yazmıştı.
O benim defterim deyince verdim
Olum kürtsin ne bu defter kendine gel dedim espirisine reis kürdüm diye bu vatan için can veremez miyim? Dedi
Çocuk namazında niyazında yüzü ay gibi parlıyordu gerçek kürt onlardır.
Anladın mı?
Sen kürtler böyle diyerek benim yarı kürt tarafıma hakaret etmiş oluyosun veya bir kürt türklere laf ederek yarı türk tarafıma hakaret etmiş olur...
Cevap sahibi5 güBen sana Türk değilsin demiyorum. Türksün zaten. Bu vatan bilinciyle bu Türk bilinci ile Türkten başka bir şey olamazsın. Türkler Kahramandır bunu başka bir şey değiştiremez. Kimse değiştiremez. Bak ben kan veriyorum. Kanım Kafkasyadan çıkıyor. Terör Kafkas’da çıktı. Doğuda değil. Oyüzden Doğulu kişilere Terörist demek Ahlaken yoksun ve Cahil demektir. Gayet bilinçliyim bana anlatmana gerek yok. Sadece Doğuda yaşayanların terörle alakalı fikirlerinde neyin kafasını yaşadıklarını anlamış değilim. Doğuda yaşayan bir Kürt olabilirsin ama Sen Doğuda Yaşayan bir Türksün. Kabul etmeyenler tohumlarını şeytandan ve bir yerlerden aldıkları bellidir. Dert etme herkes neyin iyi neyin kötü felan biliyor.
- 5 gü
Elitlerin saklamaya çalıştığı gerçek türk tarihini öğren
Pakistan'da afganistanda Gürcistan ve suriye Libya vs bizim soyumuzda olan bir sürü kürt türk arap var
Komik gelicem yahudilerden bile soyumuz var
Asırlarca bu coğrafyada hüküm sürdük sen türk diye yırtınacaksan %100 saf türk dnasına sahip olduğunu kanıtlaman gerek.
Türkiye'de yaşıyoruz Türküz diye bir safsata yok lazları arapları kürdü çerkezi görmezden kimse gelemez.
Sen görmezden geldin diye bir ırk yok olmaz.
Görmek istemiyorsan gözünü kapat fitne sokma araya ha türküm diyosan hakkını ver uyuma... - 5 gü
O yüzden lafa girerken kürtler böyle deme Ben kendimi Anlatarak böyleyim şöyleyim demiyorum
Kürtler böyle diyorsun onu yapan ermeniler, bu yüzden delik deşik oldum diyorum
Yıllardır araya nifak sokanlarla uğraşıyorum bunu yapmama rağmen kimse kürtler böyle diyemez diyorum sen kafirlere müslüman ermeniler kürt diyosun
Cevap sahibi5 güKürtler yapmadı Ermeniler yaptı zaten. Ben sadece bu olaylarda doğuda bunların neden beslendiği? Kürt ya da Türk olduklarını bilmemekteyim. Orada yaşayan çoğu Kürdün Türk olduğundan da eminim. Kürt olabilirsin bu seni Türk değilsin demek anlamına gelmiyor. Terörist ve bayrak açma gibi provakasyonlar epey destek veren dışarıdan içeriden değil. Sadece nasıl olurda onların insanları çok büyük etkileniyor? Sebebi Kürdüm demeniz. Türk kimliğinizi unutmanız. Bu topraklar Kürtlere ait değil Türklere ait. Türkiyede misin evet Türk kimliğini mi taşıyorsun Türksün. Ne bu ayrımcılık? Teröristlerin Hırtların sarı torbada olduklarını haberlerde görecek kadar fikir sahibiyiz. Allah daha fazla bela vermesin bu ülkeye. Allah seni de diğer vatandaşları korusun.
Cevap sahibi5 güSeninle tartışmaya girmiyorum. Ya da diğer kişiyle. Belli ki düzgünsün. Diğerleri gibi değişik değilsin. Cahil hakaretini görmezden geliyorum. Yoksa fazlası rahatsızlık verici.
Aile & Toplum konusunda 398 cevap paylaştı. Ne ırkçılığı gördün at yalanı seveyim inanan
00 Yorumlabir tek kürtler ırkçılık görmüyor bnce
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 520 cevap paylaştı.
10 güHangi konuda magduruz
00 Yorumla Asla cozulmyecek. Tayyip varken asla.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 güYok be kardeşim bir sürü kürt arkadaşim var
00 YorumlaNasıl bir mağduriyet yaşıyoruz merak ettim
01 Yorumla- 9 gü
* Ne konuşuyor ya
Suriye'de baas yönetiminde kimlikleri yoktu ama o zaman ırkçılık görmemişlerdi
Burada seçme seçilme hakları var her türlü Haktan anayasal düzenden yararlanıyorlar ama ülkeyi bölemedikleri için ırkçılık olduğunu söylüyorlar bunun ardına sığınıyorlar sinsi fareler gibiler
10 güNe tür bir ırkçılık
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 güBaydınız
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadığın bu haksızlığı ve üzüntüyü kalbimden hissediyorum. Hiç kimse kökeni nedeniyle ayrımcılığa maruz kalmamalı. Her birimiz değerliyiz ve eşitiz. Toplumsal yaralar ancak empati, hoşgörü ve diyalogla iyileşebilir. Umarım bu zorlu süreç, karşılıklı anlayışla sona erer ve herkesin huzur bulduğu güzel günlere erişiriz. Senin yanındayım. 🫂🌍💖🕊️✨