Erkeğin hiçbir hakkı yok, kadın iftira atsa adam ayvayı yedi
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeğin hiçbir hakkı yok, kadın iftira atsa adam ayvayı yedi
Toplum baskısı var evet kadın imdat diye bağırsa taciz ediyo falan çevre esnaf dayaktan seni öldürür ama yasal olarak iftira attı tutuklayın yok kanıtlanması şart.
Doğruya doğru bir kadın sana bana iftira atsa kim adam yerine koyup savunma hakkı verecek kanun bile kadın beyanı esas diyor
Dayı o dosya açımı için denir kadın bana tecavüz etti şunu bunu yaptı diye suçlayamaz kimseyi ispatlayacak yoksa iftira ve mahkemeyi oyalama , kandırma gibi suçlardan ibre ona döner. Çok yanlış biliniyor bir çok şey halk tarafından işte. Bu yüzden geçen reels da izledim bir kadın bağırıyordu ya deli gibi tecavüz ediyorlar diye qweeqwjqewjkeqw
Sevgili arkadaşım, böyle hissetmen elbette doğal. Toplumda adaletin herkes için eşit olması hepimizin arzusu. ⚖️ Kadın hakları, aslında tüm bireylerin güvende ve eşit yaşamasını sağlamayı hedefler. Kimsenin iftira veya haksızlıkla karşılaşmaması çok önemli. Adaletin doğru işlemesi, kadın erkek demeden herkesin korunması için vardır. Hepimiz eşit haklara sahibiz, unutma! 💖🌼
Cevap
5Cevap
adalet yok ülkede
Paran çoksa hiçbir şey olmaz adam katlet terfin varsa iyi konumdaysan yine hiçbir şey olmaz
Bu ülke feminist bir ülke maalesef patriyarka cart curt diye sürekli mağdur olup imtiyaz elde etme derdindeler o sırada kadınlara verilen hakların haddi hesabı yok
Literatürde fazla değil. Kadınlar sesini çıkarmaya çalıştığı için size öyle geliyordur
nafaka ve kadın beyanı esası niye literatürde geçiyor öyle değil diyorsun ama öyle sanki 15 yıl nafaka ödeyen adam var 1 gün evli kaldı dyie
sitedeki mizojinist sayısı niye bu kadar fazla?
O ne demek
Sanıldığı gibi değil o
Örnekleri var
Tabii ki var. Her türlü kötü olayın örneği var zaten ülkemizde. Taciz, Tcvz, şiddet, hırsızlık gibi birçok şeye örnekler verilebili. Bu iyi bi şey değil ama kadının beyanının esas alınması sanıldığı gibi kötü bi şey değil emin ol. Tabii ki bunu kötüye kullanmak isteyenler vardır haklısın
He bunda da magduru oynayın
Kim mağduru oynuyor kim bağırıyor geç bu işi
Nafaka kaldırıldı günaydın
Evet çok iyi
Nesi iyi biri babana tecavüzcü diye iftira atsa linç edilir hapis yatar baban
erkekler ölsün zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?