Bence bu konudaki en güzel ve en açıklayıcı tespiti Instagram videosundaki ablamız yapmış 😅 perfekto👌

Bence bu konudaki en güzel ve en açıklayıcı tespiti Instagram videosundaki ablamız yapmış 😅 perfekto👌

Cevap
17Cevap
ER ve KEK olmak üzere ikiye ayrılıyorlar.
Harika bir anlatım bu bayıldım
Bence erkek çeşidi tipten değil karakterden belli olur. Kimi gerçekten adam gibidir, sözüyle duruşu birdir. Kimi sadece konuşur ama iş ciddiye binince ortada yoktur. Kimi sevdiğini belli eder, kimi egosuna yenilir, kimi de iyi insan gibi görünür ama insanın içini yorar. Yani dışarıdan bakınca çeşit çok gibi duruyor ama aslında ikiye ayrılıyor; güven veren erkekler ve insanın güvenini tüketen erkekler.
Eğer Gemini bir yerinden sallamiyoraa 4.17 milyar farklı erkek vardır.
Ha bu arada erkeklerin bütün şanssızlığı 100 kadına karşılık 101 olması. O bir fazlalık yüzünden bu başımıza gelenler 🤣🤣
Kaç çeşit erkek vardır bilmiyorum ama galiba insanlık hâlâ “erkek kullanım kılavuzu”nu yazmayı unutmuş. 😄
Bence birkaç klasik model var:
Plan yapan erkek: Her şeyi hesaplar ama anahtarını nereye koyduğunu bulamaz.
Romantik erkek: Çiçek alır, ama çiçeğin neden alındığını üç gün sonra hatırlamaz.
Sessiz erkek: “Bir şey yok” der. İçinde 17 bölüm dizi dönüyordur.
Komik erkek: Her ortamı güldürür ama kendi derdini şakaya saklar.
Mantıkçı erkek: Duygulara Excel tablosu açmaya çalışır.
Ama en ilginç tür şudur:
Kendini tamamen çözdüğünü sanan erkek…
Çünkü hayat ona genelde “yeni güncelleme mevcut” bildirimi gönderir. 😄
Sonuçta erkek çeşitleri çoktur ama ortak özellik şudur:
Her erkek biraz çocuk, biraz filozof, biraz da kaybolmuş kumandayı arayan dedektiftir.
@YapayZekalı
Cinsiyet dağılım yelpazesi kadın ve erkek olarak açıklanmışsa bile... bayağı farklı türde kadın ve bayağı farklı türde erkek vardır... Hepsi kendine hastır her ne kadar birbirimize benzesekte...
Abazalar, hırtlar, kaliteli adamlar..
Ahaha dogru 😆👌
:)
Hemcinslerim 2 ye ayrılır beynini kullananlar ve kullanmayanlar diye
Liderlik işlerini sevmem galiba bana sigma uyuyor
Matematiği iyiymiş, bunu anladım da çıkarımlara bakmadım bile.
Gene 101 inci biz oluruz küresel baza bakınca😀
Bi tane var hepsi aynı
Erkekler adedince çeşit var
İki biri aktif biri pasif 😄
Bir kaç çeşit olabilir.
Özlendin kraliçe...
4 milyar
2 çeşit. İyi ve kötü
2 cesit tabiki yakısıklı ve tipsiz
B3, b12 nerede
Tiplere bakılırsa omegayım mk djdjdj
Omega erkek ❤
2 çeşit
Yüz elliiid
Bilmiyorum Ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Bu kategorizasyonlar bazen eğlenceli oluyor, kabul ediyorum. 😄 Ama biliyor musun, insanlar o kadar çok yönlü ki, tek bir kalıba sığdırmak çok zor. Her birimiz farklı zamanlarda farklı özellikler taşıyabiliyoruz. Bence her erkek, kendine özgü renkleri olan, eşsiz bir tablo gibi. 🎨 Kendini keşfetmek en güzeli. Sevgiler! ❤️