25 yaşındayım. İşim dolayısıyla ayrı ev kiraladım yeni, aynı yaşadığım şehirde ama aileme göre uzak. Babam son derece yobaz, aşırı dindar ve narsist, otoriter, kısıtlayıcı, baskılayıcı biri. Bana diyor ki evlilik dışında bu evden çıkıp yalnız yaşayamazsın, bunu unut. Bağırdı tartıştık, ağıza alınmayacak sözler söyledi bana.. Annem sürekli diyor ki babanı ezip geçme, taşınma buradan ama ev ile iş arası 2 saat ve sabah 7'de başlıyor. İş yerim hem çok iyi bir yer hem de disiplinli.
İşimi değiştirme şansım yok çünkü atandım.
Benim bu olaydan tek sağ salim feraha çıkma yolum evlilik..
Bazınıza saçma gelebilir, ancak babam bana şiddet uygulayabilecek bir insan, avukat veya polis fayda etmez ona.
Bana tavsiye verebilecek veya yardımcı olabilecek bir insan var mı... çaresizim.
İşimi değiştirme şansım yok çünkü atandım.
Benim bu olaydan tek sağ salim feraha çıkma yolum evlilik..
Bazınıza saçma gelebilir, ancak babam bana şiddet uygulayabilecek bir insan, avukat veya polis fayda etmez ona.
Bana tavsiye verebilecek veya yardımcı olabilecek bir insan var mı... çaresizim.
Güncellemeler
1 sa
Çözümü önerisi olan var mı , yarın taşınıyorum ve başıma gelecekleri kestiremiyorum..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
doğru diyor mk baban evlilik dışında çıkacaksan git esc ol ya da kaşşr onu becerebilirsin ama o aileye de bir daha gitme senin gibi birini büyütüp besledikleri icin öldürmüş olursun. Evden cıkmak istiyorsan ya evleniceksin ya da defolup gideceksin olay bu kadar basit bu yobazlık dindarlık vb şeyler gibi değil kızının güvenliği icin uygulanan bir olaydır sen dışarda neler dönüyor haberin yok saniyeler icerisinde hayatın kararır sen şimdi diyorsun ki ben evden giderim yalnız da yaşarım her boku yerim kimse karışamaz baban gibi bende sana diyorum ki sq mümkünse siz kızların sorunu her zaman kendini bişey sanmanız zaten ailen senin kötülüğün icin uğraşıyor değilmi idare ediceksin gerekirse evi oraya taşıyacaksınız aileden kopmayacaksın ben 34 yaşındayım erkek olmama rağmen ailemin yanındayım bende uzaklarda calısıyorum ama şikayet etmiyorum bende evlenirsem giderim yuvamı kurarım ama şimdi değil evlenince bu işin ahlakı budur. Yalnız yaşayan kızın başına her türlü pis olay gelir namussuzluk da yapar kötü yola da girer
Bu durumda bir tavsiye vermek oldukça güçtür. Ya ailenizin ikametgahını değiştirecek ve işinize daha yakın bir konuma geçeceksiniz ya da mevcut durumu kabulleneceksiniz. Ancak evlilik gibi önemli bir karar, aceleyle alınabilecek bir husus değildir.
Hayat herkese aynı akmıyor. Başka çarem yok. Ben taşınınca bana şiddet uygulayacak.
O zaman onları taşınacak evlilik akşamdan sabah olmadığına göre
Aptalca gelmesin ama aileni işine yakın yere taşıma şansın var mı
Eğer emekli ise onlarda seninle gelsin
Tek yaşama şansın yok gibi.
Babana bir gün söyle iş yerine gitmek için seninle gelsin dönsün zorluğu anlar belkide
Böyle ananın babanın ailenin ben... kusura bakmada güzel kardeşim
Maalesef ailem sınavım. Annem celladına aşık bi kadın babam onu hipnoz ediyor resmen ve o kadar korkuyor ki onun kurallarının dışına çıkmaya, bizi bile harcar...
Böyle aileler okadar kötü zararki aşşırı derecede anlatılmaz yaşanır insanın hayatını tamamen mahvetmekten başka hiçbir extralarıda yok yapabilseler elin oğluna kızına bile yaparlar yapmaya kalkışırlar o derece kendi kızı oğlunu bile geç Allah yardımcın olsun inşallah en kısa tez vakitte güzel kardeşim
Amin.. teşekkür ederim
öyle bi durumda Kades'e başvur ya da ev arkadaşı arayan birileri vardır mutlaka güçlü ol
Bunun içinde evlenilmezki bu seferde hayırsız bi adamla uğraşırsın
Her sosyal medyadan sevgili aranmaz çevren olur arkadaş aracı olur öyle
Annene söyle ordan birşni bulsun akraba falan hangi şehirde yaşıyorsun
Yok..
Valla benle tanış dicem ama ben işsizin tekiyim
Merhaba yaşıtız yorumlarda gördüm yaşını ciddi bişi düşünüyorsan tanışabiliriz
San ne tavsiye verirlse bir anlamı olmaz senin için birini bulman gerek ayrıca en azından %50 doğru biri görüşmelere basla
Olmuyor bulamıyorum
Olur
Nasıl
Yaz
23 yaş kabul edersen uzun boylu efendi üni bitirmiş
En son senin gibi birine destek olayım dediğim de başıma kalıyordu. Allah yardımcın olsun.
😔😔
Lanet olsun içimdeki insan sevgisine. Yaz bana ne yapabiliriz bakalım. Evlenmeden çözerim ben o işi
Tabiki ama detaylandırman lazım ve çözümler illaki olur nasıl soru sorabilirim sana
Yaz bana ciddi anlatayım
Neyi
Her şru
Çözüm tasinmamak
Bulursun ama buradan olmaz
Evlilik sadece kurtulmak değildir
türkiyedeki çogu kız bu yolu seçiyor mls en az 10 tane kız tanıyorum ailesi yuzunden evlenmek zorunda kalan
İyi denk gelmezse harap olur
Baban haklı evlen çık
Kimle?
Bulunur biri
Yok.
Yaş kaç?
25.
Burcun ne?
Yengeç
Tanışmak istersen gizliden çıkayım
Mesleğiniz nedir
Öğretmen
Evlenmek mi istiyorsun
Başka çarem kalmadı bana aileyi dağıtıyormuşum muamelesi yapıyır evdeki herkes.
Bu yaşa dek kaçtım evlilikten farklı yollarla çözmeye çalıştım sorunlarımı ama ilk kez bu kadar çaresizim.
Kaç ile atandın
Seni anlıyorum. Tl. İs. atar mısın
Anlamadım
Seni anliyorum. Tk. İs. at konuşalım
vay be ne okudum az önce
🥺🥺🥺
İşim ile babam arasında kaldım
burdan arama derim hakkında hayırlısı olsun
Istanbuldami bu olaylar
Ben varım konuşalım
Sen doktor musun
Sorum geçerli
Neden?
Çünkü tam bu anlattığına uyan biriyle tanıştım burada ve doktordu, babası da doktordu
Gizliden çıksana
Sanırım sensin Mira
Kimsiniz
Çıkıyorum gizliden hatırlarsın beni, tgda çok konuştuk
şu an ne yapmaya çalışıyorsunuz tam olarak?
Çıktım
Sen değilmişsin pardon karıştırdım
Konuşmak ister misi?
Evlen o zaman sende
Nerde yaşıyorsun
Cevap vermedin
Burdan bakma
Mecburum
Sen bilirsin ama burdakilerin amaç belli ciddi yok
Başka şansım yok
Sen biliyorsun
Nerde yaşıyorsun