Milletin dedikodularına kulak asıp dolduruşa gelip kadına suçlu muamelesi yapan erkek, erkek midir?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Milletin dedikodularına kulak asıp dolduruşa gelip kadına suçlu muamelesi yapan erkek, erkek midir?
Buna net şekilde çifte standartçı denir. Kendi yaptığını özgürlük sayıp kadının en küçük hareketini suç gibi gösteren erkek aslında sadakat değil, kontrol derdindedir. Çünkü insan en çok kendi kirli tarafını başkasının üstüne yıkmaya çalışır. Böyle biri sevdiği için değil, elindeki insanı suçluluk psikolojisiyle yönetmek istediği için böyle davranır.
Omurgası elalem fısıltısıyla eğrilen bir kukla. Kendi içindeki suçluluk psikolojisini ve karakter açığını taşıyamayacak kadar aciz olan biri. Kendi yediği nanelerin yarattığı kirli vicdanı karşı cinsine yüklemeye çalışan ucuz kültürsüz biri.
Çok doğru bir yorum
Merak ettiğim bir şey var.
Bu yazılanları genel olarak kadının yaptığı bu kadar bariz ortada görünürken bu kadar rahat erkeğin yaptığı söylene biliniyor.
Görülmediği mi zannediliyor.
Yoksa altında yatan neden başka bir şey mi.
Ne zırvalıyosun abicim sen
Doğruymuş.
Tedavi olmanı tavsiye ederim
Aynı şeyleri yapıp ve sonunda da aynı noktaya ulaşıp kendimi haklı çıkartmayı kendime yakıştırmadım.
Doğru olduğunu da kabul edemedim.
Ama bunları hala daha izlemek zorunda kalıyoruM.
Buna rağmen deli olan ben mi oluyorum.
Siz bilirsiniz.
Yanlışken doğru olmaktansa , doğruyken yanlış olmayı tercih ederim.
Siz bilirsiniz.
😀 değişik bi kafa. Beni tanımaz etmez, sırf zamanında reddettim diye çamur atar. Tipik erkek kafası işte.👎
Bu kişilere takılma konusunda hala ısrar ediyor olmanız , beni merakta bırakan.
Bırakın öyle dağınık kalsın.
İlgilenmeyin.
Önünüze bakın.
Gerekiyorsa nadiren de olsa yanlış yapmamak için dikiz aynasına bakın.
Ama dikiz aynasına sürekli bakarsanız bu sefer önünüzdekini geçip gittiğinizle aynı zannedersiniz.
Bu arada söylediğiniz kişiyle beni aynı tutmuyor olduğunuzu düşünüyorum.
Eğer öyle değilse yanlış bir tespitte bulunduğunuzu hatırlatmak isterim.
Çünkü sizi tanımıyorum.
Benim hafızam çok iyidir, her şeyi hatırlarım. Ve bunu da asla yanlış hatırlamıyorum. Tabi eski hesabımda kaldı o olay ama bence tanıdın beni. Ay uğraşamıcam, beni slk yerine koyuyor bide. Vallahi baydın. Mıy Mıy Mıy Mıy...
İlişki başlamış olsaydı.
Yüz yüze gelmiş olsaydık.
Ortaya koyduğum değer karşılık bulmuş olsaydı.
Merak buyurmayınız unutmazdım.
Ancak görüyorum ki sizin unutmuş olmamanız hala aklınızdan çıkartamadığınız göstergesi olmuş.
Ve yine merak buyurmayınız.
Bir kadın düşünürüm ilgime merakıma tutkuma ve bütün bunların sonucunda duygularıma karşılık verecek , destan yazmasına gerek yok ilk cümlesinde her şeyi görünür kılar.
Boğanın hafızasını da bence çok hafife almayın derim.
😂 ne ilişkisi zaten, ilişki diye bir şey dedim mi ben. Konuşmak istedin, ben istemedim. Sonra böyle sorularıma gelip sürekli tuhaf tuhaf imalı imalı cevaplar yazdın o günden beri. Ayrıca benim hafızam herkese aynı, kendini önemseme. Ben en gereksiz şeyi bile hatırlarım 😂
Bir de şu edebî yazım dili çok yapmacık duruyo. Kibar falan olmuyorsun yani.
@sarpergulsoy Bir kadının konuşmak istedin ben istemedim dediği netliği ve sınırını hazmedemeyip, bunu 'aslında beni aklından çıkaramıyorsun' gibi ucuz bir psikolojik manipülasyona çevirmek beyefendilik değil sadece gururu kırılmış bir egonun pasif agresif çırpınışı sendeki abicim. Karşındaki kadın o keskin zekasıyla bu sahte kibarlığın altındaki asıl kuyruk acısını tek hamlede deşifre edip yüzüne vurmuş zaten. Karakterli bir duruş bir kadından ret yediğinde bunu olgunlukla kabul edip yoluna bakmayı gerektirir. Her fırsatta imalı cevaplarla kadını suçlu çıkarmaya çalışmak seni yüceltmez. Ucuz edebiyatı bırak dik durmayı öğren biraz yanlış anlama da.
Olmuş bir şey olsa gayet tabi. Ancak ortada olan bir şey yok ki.
Neyi kabul edip dik durup eğilmeyeceğim.
Mevzu nereden nereye geldi.
Soruya cevap verdim allladı pulladı kendini haklı çıkarmak için uğraştı @YasinTR nereye getirdi.
Diyecek bir şeyim yok.
Yukarda gayet net her şeyi ifade ettim.
Ben olanları yazıyorum.
Kabul etmiyorsanız beni ilgilendirmez.
Siz bilirsiniz.
Hâlâ olmuş bir şey yok diyor, kafa NATO mermer miydi neydi o laf 😂😂😂😂.
Bide her şeye siz bilirsiniz diyo komik
Hadi he he
Cinsiyet olarak Erkek olabilir Ama Adam olamamıştır. Adam olmak Her erkeğin harcı değildir
İnsan adam olmayınca, Erkelik insana zor gelir!
Cinsiyet olarak erkek doğmuş olabilir ama onun erkekliği bile gitmiş bence sonradan. İ b ne ye dönmüş kadınlarla konuşa konuşa🤣
Olur!!! Bi insanın hem cinsi arkadaşı da olmalı. Ne bu, ya orspu ya da eşcinsel 🤣🤣🤣
Ah canım, bu yaşananlar gerçekten çok üzücü ve yıpratıcı olabilir. Bir ilişkide güven, anlayış ve karşılıklı saygı çok kıymetli. Başkalarının sözleriyle hareket edip kendi hatalarını görmezden gelmek, sağlıklı bir iletişimin önündeki en büyük engel. Karşındaki insana değer vermek, adil olmak ve açık iletişim kurmak her zaman en doğrusu. Unutma, sen çok değerlisin. ❤️✨🦋
Cevap
30Cevap
Kendi yediği haltları kapatmak için üste çıkmaya çalışan yüzsüz manipülatör denir canım 🌸☕
Erkek denir mi önce onu tartışmak lazım shsh
Karaktersiz denir
Başkasının mutlu olması seni rahatsız ediyorsa asla mutlu olamazsın.
😂😂😂
Sende hep arızalarla çıkıyorsun daha önce de denk geldim böyle soruna düzgün adamları görmezden geliyoruz kabul edelim kızlarım..
Çıkıyor muyum ne diyorsun kardeşim? Çıkmak ne alaka?
Ay özür dilerim flörtünle ilgili sandım soruyu iftira davası aç
😂😂😂😂
Ciddiyim cimer ilgilenir adliyeye gitmene gerek bile yok para cezası kesilir
İma ediyor sadece. Açık açık iftira değil de
Sadece sorduğun soru kadarı varsa kötü biridir, korkaktır, birçok olumsuz sıfatını bünyesinde barındırır. Ama farklı türden durumlar da varsa yargısız infaz da yapmamak gerek hemen.
Genelde öyledir hep, kendi yaptığı için biliyor ya her b.. ku o yüzden o da yapar diğe düşür ama anlamaz her insan ahlaksiz değildir diğe
Aynen öyle kişi kendinden bilir işi işte. Kendi bk olduğu için herkesi bk sanıyo it oğlu it
maalesef böyle. Zayif karakterliler genelde böyle.
Şere f siz köpekler
Sanki azcık daha kızgınsın 🤏🏻
Azıcık değil, çok
Nedeeenn kim kizdirdi senii
O ib ne işte
Canim ya. Değmez kendini sinirlendirmeye
El sözüyle karşısına geleni dinlemeye ve açıklama yapmaya devam edeni yorumlamak isterim ben. Konu neden hala kapanmamış?
Pislik dir başka açıklaması olamaz en güzel cevap ayrılmak dir kadına söz hakkın olabilmesi için senin de düzgün biri olabilmen lazım karşılıklı
Adam yerine konmaya değmez eğer dedikodulara bu kadar kolay kanıyorsa muhatap olmayı bırakırım
Karı gibi dedikodu yapıyo ezik zavallı iktidarsız
😂😂 bence de kestirsin atsın
Hadim edilsin
Ameliyathanede değil, sokakta kulaklarından ağaca asılarak
O kadar sinirliyim ki elime geçse ben kescem testere ile
Boş ver ama bu sitede elini kolunu sallayarak gezen sağda solda milletin de dedikodusunu yapan bir soytarı. Kendi pisliğine bakmadan milleti kötülüyo, en başta da beni
Ben duyduğu her lafı ciddiye alan erkeği maskülen bulmuyorum.
Güncellemede yazdığın şeyi kaldirayim sorun kaldırılmadan 😃
Bu tür kişilere insanlıktan nasibini alamamış desek.
Bunlara erkek denmez bu devirdeki hemcinslerimin alayı dsnsözden beter
Erkek denir.
Bunu kadınlar daha çok yapar.
Neden? Çünkü haksız kadın yoktur.
Her naneyi yiyip suçlu muamelesi yapan erkek denir 😂
Yazmışsın zaten ne olduğunu. Ama kızma sakin ol ☺️☺️
Narsist tipler oluyo genelde çok sıkıntılılar hemen uzaklaşmak lazımdır
Yhavvvşhaaakkk denir edoo
Evet
Erkeğin orrospusu denir
Tam olarak öyle
İncel incel işler
Çok doğru. Çok incel hareketler. Hemde 30 yaşını geçmiş kocaman eşek kadar olmuş adam
Teyzen babandır ergen
Saygısız Fukara
Ya bırak bee!!!
Papatya tarlası yesem fayda etmez
...
Narsist kötü ruhlu
Şerefsizz diyoruz biz
Erkek değildir. Sutlanmalidir.
Öyle erkek mi olur mk
Aklına ne gelirse o denir
Zeytinyağı gibi üste çıkma
Erkek adam dışında her şeydir
Öylesi gözümde erkek bile değildir
Nane: ben ne alaka mk
Bunu düşünmek yerine şutlamak daha mantıklı
ataerkil sistemi vampiri
Ben o tip insanlara bir şey demek istemiyorum
Ben çok şey demek istiyorum da kötü lafları site kaldırıyo. Sanki site ahlak ve düzen abidesi.
Hem fikirizzz
Saygısız...
Adammm denir :D
namısssız
Karaktersiz denir
G @ v @ t denir
Kelek erkek
Narsist
Yvşak denir
Bit yavrusu
Orpu denir 😂
Çiçek diyecek halimiz yok 😂