11 gü

Sevgilimin ailesi zengin ama kendisi düşük maaşlı çalışıyor, evlilik düşünülür mü?

Sevdiğim kişinin ailesi çok varlıklı fakat kendisi ailesinden bağımsız bir iş yerinde maaşlı çalışıyor.

Çalışkanlığını takdir ediyorum evet. Kendisini de seviyorum kesinlikle. Ama benim yaşam standardımı aşağı çekiyor. Aile işine devam edebilir. Ailesinin yardımıyla farklı bir iş yapabilir. Tek çocuk, babası her ay milyonlar kazanıyor. Ama çok genç yaşlarında çok sorumsuzluklar vs. yapmış, babası da hayatı öğrensin diye bir iş bul çalış demiş. Biraz burnun sürtsün demiş. Ama artık yaşı 30+
yani akıllandım dersimi aldım deyip babasıyla konuşması bence çözer.

Bana bir şey sunmasını beklemiyorum ama benim yaşadığım hayata eşlik edebilir durumda olmasını isterim.

Ben de maaşlı çalışanım ama maaşım onunkinden hayli yüksek.

Geçenlerde evlilik vs. konu oldu.

Şimdi kuzeni evleniyor milyonlar saça saça devasa bir düğün olacak. Bizim bilmiyorum bu şartlarda nasıl olur. Benim öyle bir beklentim yok hatta düğün vs. pek sevmem. Ama aile işinde böyle imkanlar varken kendine neden bu hayatı reva görüyor?

Sevgilimin ailesi zengin ama kendisi düşük maaşlı çalışıyor, evlilik düşünülür mü?