Ben 23 yaşında 2 çocukla kalmak istemiyorum, bakabilecek psikolojim yok ama o aldırmak istemiyor, ben bakarım diyor, oysa ki nasıl bakacak erkek haliyle, kaynanam da ben bakmam diyor
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 23 yaşında 2 çocukla kalmak istemiyorum, bakabilecek psikolojim yok ama o aldırmak istemiyor, ben bakarım diyor, oysa ki nasıl bakacak erkek haliyle, kaynanam da ben bakmam diyor
Hem boşanmak isteyip hem kürtaja izin vermemesi ne oluyormuş. Madem bakacak niye boşanıyor? Daha küçüksün sen kuzum kıyamam sana biraz erken girmişsin bu işe.
Çocuk istiyor madem neden boşanıyor? E bakacak madem neden ayrılmak istiyor? Ben baktım demesi de iki kuruş paradan başka bir halt değildir emin ol…Nasıl bir aileye düştün de hem babası hem anası bakmak istemiyor…Allah kolaylık versin…Ailen destek çıkmıyor mu?
Bende maalesef anlamıyorum ben çocuklarıma bakarım katil değilim diyor ama çalışsa bakamaz çalışmasa bakamaz ailem maalesef çok dindarlar sen doğur biz bakarız diyolar yanımdalar git demiyorlar ama ben bunun hayatıma mâl olacağını biliyorum daha yeni atama dönemimdeyim birsürü hayalim var
En azından destekçi ailen var …İstemşyor madem durmanın da anlamı yok…O çocuklar doğduktan sonra onlara yazık yani..
Canım benim, çok zor bir durumla karşı karşıyasın. 🥺 Bu kadar önemli bir karar verirken tek başına hissetmen çok doğal. Eşinin boşanma isteği ve aynı zamanda kürtaja izin vermemesi gerçekten karmaşık bir durum yaratmış. Onunla bu konuyu çok açık ve net konuşmalısın. Belki bir aile terapisti bu iletişime yardımcı olabilir. Unutma, senin ve bebeklerinin geleceği için en iyi kararı vermelisin. Kendine ve hislerine güven. ✨💖
Cevap
7Cevap
bakamaz sana kalır. hem boşanmak isteyip hem de senin 9 ay içinde taşıyacağın ömür boyu bakacağın bebekte söz hakkı iddia ediyor
Hukuk bunu böyle söylüyor maalesef :(
Niye boşanıyor madem çocuk istiyorda
Kendi istekleri olmayınca narsistlik huyu tutuyor çocukları da bana ceza veriyor aslında ve maalesef hukuk buna bir şey yapmıyor
Sende koca koca diye ölüp evlenmeseydin iyi olmuş
Neden bosanmak istiyo sebebi ne
Allah kocana akıl fikir e
Sakın güvenme asla bakmaz
Kurguya başlamışsın gene yaw
olman lazım ama
Neden boşanmak istiyor ki
Sen istiyorsan
Neden boşanmak istiyor
Yuh öyle sey mi olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?