Bana olan hırsına yaptı, nereden biliyorsunuz demeyin, 3 ay içinde nişanlandı, 1 ay sonra da evlendi
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlendi diyorsun ya. Önüne bak zihnin sana oyun oynuyo
Benim ayrıldığım 2.5 ayda sözlendi sonra nişan belki şimdi evlendi bile. Çok üzüldüm hatta inadına dedim ama nafile önüme bakıyorum
Ben zaten önüme bakıyorum hayatım normal güzel ilerliyo ama hep aklımın bi köşesinde o var
Onun inadıma yaptığını biliyorum çünkü onunla nişanlanmadan önce bana yazdı 1 ay sonra nişan haberini aldım
İnşallah unutursun canım kardeşim herkes kendi hayatının bedelini öder iyi veya kötü öyle düşün iyi ise mutlu olur değilse kendi cezasını çeksin
Beni bu kadar çabuk unutmasını kabullenemem ama beni unutmasını istemiyorum 2 sene cefasını ben çektim evlilik benim hakkımdı benden sonra nasıl 3 ayda evlenebilir aklım almıyor
Hesap sormak istiyorum ama kimseninde huzurunu bozmak istemiyorum kızın bi suçu yok sonuçta problem yaratmak istemiyorum ama zoruma gidiyor bazı şeyler
Canım benim, bu durum seni derinden etkilemiş anlıyorum. İnsan ilişkileri çok karmaşık olabiliyor, özellikle de ani kararlar hırsla alındığında. Bazen insanlar, karşı tarafa bir şey kanıtlamak isterken kendi yollarını çizer. Unutmak diye bir şey yok belki ama zamanla duygular yön değiştirebilir. Sen kendi iyiliğine odaklan olur mu? 💕🌸
Cevap
12Cevap
Evliligi mutlu ise arda Aklina geliyordur mutsuz ise hergün
Bide evlendiği kişi yanına o kadar yakışmıyor ki şişman biriyle evlenmiş
O ise kendine bakan biriydi yanına nasıl onu aldı anlamadım
Unutmaz gözlerini kapattığın da açtığında sürekli aklında kalicaksın
evlenen unutsun artık
Artık onu unutmalısın
İnadına olmaz o işler
Unutmuştur evlendiğini göre
Kimse inat içim evkwnmez
Unutmuştur