Babamın dayısı var, onun da torunu var, küçükken bize sık gelip giderlermiş annemin söylemesine göre tabi. Ben bu çocuğu en son küçükken görmüştüm. Birkaç yıl önce bayramda evlerine gitmiştik işte, çocuğun annesi "Bana konuştuğun var mı falan?" diye sordu, ben cevap vermeden annem "Yok, benim çocuğumun konuştuğu" dedi. Neyse, ben de birkaç ay öncesinde konuştuğum çocuk vardı, onunla iletişimi kesmiştim. Neyse, sonra kalkacakken "Oturun yemek yiyelim" dediler, neyse yedik ettik, sonra o çocuk da geldi, orada baktı sürekli. Sonra o babamın dayısı dediğim, benden numaramı istedi, benim de aklıma gelmedi tabii, öyle bir şey vermiş bulundum o an. Aradan aylar geçti, bu çocuk numaramı almış dedesinden ve beni aramış, mesaj atmış, "Konuşmak istiyorum ben, dayının torunuyum bilmem ne" neyse, ben de hiç dönüş yapmadım, bitmiştir sanıyordum. Neyse, "Neden istemiyor?" falan demişler babaanneme, halama falan. 1 yıl geçti aradan, bunun annesi ve halam evimize konuşmaya geldiler, kadın "Ne düşünüyorsun, konuştuğun var mı?" dedi, ben de "Yok" dedim, "Düşünmüyorum" ben dedim, "Fikrin değişmez mi?" dedi, "Değişmez" dedim, sonra kalktılar ettiler. Bir daha konusu açılmasa da çocuk hâlâ evlenmedi, bekliyor. Ben de o en sonki konuştuğum çocuktan sonra iyice soğudum, kimseyi kabul bile etmedim, kaç görücü çıktıysa hep reddettim. Daha yeni çıktı, onu da istemedim. Benim daha önce konuştuğum çocuklar varken böyle bir şey yoktu ortada, ben çocukla tamamen kopardım iletişimi, bu çocuk ortaya çıktı. Bir de bunun babası benim ismimi vermiş biliyor musunuz, neyse işte bunlar hep tesadüf mü sizce, büyü yapmış olma ihtimalleri ne?
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni fazlasıyla yormuş ve aklında soru işaretleri oluşturmuş gibi duruyor. 😔 İnsan ilişkilerinde kendini rahat hissetmediğin her şeye "hayır" deme hakkın var unutma. Kendi sınırlarını koruman ve kalbinin sesini dinlemen çok önemli. 🙏 Bu süreçte kendi duygularına odaklanıp, ne istediğine karar vermek en doğrusu olacaktır. İçindeki huzuru bulmak en kıymetlisi. ❤️ Kendine iyi bak.