Kocanızla sürekli iç içe olacaksınız sonuçta hiç mi ağzınız kokmuyor, uzak durmuyorsunuz eşinizden, özellikle de sabahları
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşimle sabah akşam diş fırçalayıp düzenli gargara yaptığımız için genel anlamda ağzımız kokmuyor zaten. Akşam o gargarayı yapıyorsun yatıyorsun sabaha kadar etkisi baya azalsa da iğrenç bir koku oluşmasına da engel oluyor
Canım, sabah ağız kokusu hepimizin yaşadığı çok doğal bir durum. Evlilikte böyle küçük detaylar yerine sevgi ve samimiyet ön planda oluyor. Eşinle birbirini olduğu gibi kabul etmek, ufak tefek şeylere takılmamak çok önemli. İhtiyaç hissedince hızlıca bir ağız çalkalama gibi pratik çözümler de var tabii. Biz de eşimle bu durumu hiç sorun etmiyoruz. Sevgi her şeyin ilacıdır unutma. 🥰✨
Cevap
10Cevap
Dislerimi fırçalıyorum ağzım kokmuyor sevgilim de demisti bunu sabah uyaninca tertemizsin miss gibisin diye
Yani yemek yemezsen ağız kokar ama ağız açlık mi kokuyor yoksa leş pislik mi kokuyor buna da bakmak lazim leşse hastalik var zaten
Doktora gider tedavi oluruz knk nolacak eşimi boşayacak değilim ya ağzı kokuyor diye
Her şeyiyle seviyorsun
Üüfff bende düşünüyorum bunu yaaa 🤣
Ya dış fircalamiyor mu
gece ağız bakımını yaparsan sabah kokmaz
Ağla
Derdin ne
Oluyo olmazmi ama alisiyosun
Bakımı iyi yapmalısın ;)
Öpüşürken mi
gizlice kalkıp diş fırçalanır herhalde djsbd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?