Yani böyle bir önyargı var. Dindar değiliz diye sanıyorlar ki çok rahatız. Ya da bir iki böyle kız gördüler diye hemen koskoca milleti böyle sanıyorlar.
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır öyle düşünmüyorum mesela Özbekistan'ın kızları genel olarak Bizimkilerden çok daha şuurlu çok daha İnançlı. bak Farklı düşünüyormuşum gördün mü Sen hangi ülkedensin
Azerbaycanlıyım. Türk insanlar bana şey diyorlar sizde dinsizlik oranı yüksek ve eski sovyet ülkesisiniz bu yüzden bizden daha rahatsınız. Yani önüne gelenle yatıp duran gibi mi gözüküyor diğer Türk ülkeleri? Ruslaşmış falan sanıyorlar ama ruslar da eskiden böyle değildi muhafazakarlardi. Şimdi bile böyle rus aileler var
Sen de onlara şunu söyle bizim üzerimizden Komünizmin silindiri geçti ise sizin üzerinizden de kemalizmin silindiri geçti Bakin bakalım etrafa Hiç müslüman ülkeye benziyor musunuz de aynen böyle söyle kemalizm komünizmden daha masum değil kemalizm komünizmden daha az zarar vermedi dine. ne tarih biliyorlar ne coğrafya biliyorlar boş boş konuşuyorlar ciddiye alma sen onları. Sen şu an nerede yaşıyorsun Azerbaycan'da mı Türkiye'de mi
Türkiye'de okudum. Azerbaycanda çalışıyorum ama arada Trye geliyorum
Türkiye de ne okudun prenses
Bence Türkiyede İstanbul Antalya İzmir dışında yerler bizden daha kapalı ona katılıyorum ama biz de amerikalı avrupalı gibi o kadar rahat da değiliz yani.
Instagram'dan Takip ettiğim bir kız var sanırım iletişim fakültesinde okumuş yüksek lisans doktora falan yapıyor Azerbaycan'da nahçıvanlı sanırım o Sen neresindensin lenkeran mı Bakü mü
Yukarıda bir şey söyledim Hanım kız sizin üzerinizden komünizmin silindiri geçti Bizim üzerimizden de kemalizmin silindiri geçti komünizm de kemalizm de İslam düşmanıydı ve müslümanlığımızdan pek de bir şey kalmadı geriye sizde de bizde de
Ben Gürcüstan azerbaycanlısıyım ama Bakü'de doğdum büyüdüm yaşıyorum
Gürcistan azerbaycanlısı bunu ilk kez duyuyorum hep aynı coğrafyanın çocuklarıyız igeçişler var anneden babadan gelenler dededen nineden kalanlar normal. senin giyimin nasıl peki Kapalı mısın.
Kapalı değilim. Bizde genelde başörtülü kız az.
Evet biliyorum ama yine de sorayım istedim mesela Türkiye'de yaşayan nesrin cevatzade var Azerbaycanli. Acayip güzel bir kadın. Sizin oraların kadınları cidden çok güzel oluyorlar
Benziyor musun sen Nesrin cevatzade ye 😃
Hayır benzemiyorum. Tenim saçlarım açık renkli olduğu için yabancı arkadaşlarım azerbaycanliya benzemiyorsun dedi. Ama hepimiz esmer değiliz ki. Dışarıda yürüyünce her tipte insan görüyorum ben burada
Hayır ben tenindeki esmerliğin derdinde değilim vücut tipi ve yüz güzelliği olarak dedim Nesrin cevatzade derken.. yüz güzelliği ve vücut tipi olarak ona benziyor musun
Hayır benzemiyorum bence
Boyun kilon ne senin
Boyum 170, 63 kiloyum
Boyun çok güzel cidden senin
63 ü 53-55 yapsan...
Harika bir şey olursun sen 😃
57 58 olmak istiyorum. 53 55 ken durduk yere gözlerim kararıyor
Fazla zayıf olunca tansiyonu düşüyor demek ki
Giyim zevkin nasıl peki senin
Genelde ne giyersin işe giderken
Takım elbise seviyorum işe giderken. Günlük daha çok jean pantalon bluz
Takım elbise dediğin pantolon ceket mi
Etek + ceket mi
ikisi de
Kalem etek + ceket giyiyor musun
kalem değil boş model giyorum
Boş model etek nasıl bir şey bilmiyorum link verir misin Hiç duymadım çünkü
Yani bedene yapışmıyor boş duruyor. Kalçamın hatları belli olsun istemiyorum
Kloş etek oluyor senin dediğin sanırım.
Bel kısmı tam oturuyor ama aşağı doğru genişliyor.
Kalem etek kalça yanaklarını ve bacaklarını belirgin gösterir tabi.
Basenin var mı peki senin
Basenin varsa kalem etek çok oturmaz sana
Evet var biraz
1 aydır spor yapıyorum basen eritmek için baya eridi azcık kaldı
Bence devam et lütfen
Basen hoş gözükmüyor kadında
Mesela ben basensiz küçük kalçali kadında kalem eteği çok hoş zarif ve arzulatici buluyorum. Ama mini olmayacak. Diz kapağında ya da biraz daha aşağıda midi boy olacak
Benim arkam iyi normal ama tatlı yiyince basenden kilo alıyorum. Annem diyor ki dötün yok sanki dötünü yapıştırmışlar yanlarına 🤣
Hehe Çok tatlısin güldüm 😃
Ayrıca kalçani pek merak ettim
Beni tanıştırır misin onunla 😃
Çıktın mi
Canım benim, bu tip genellemeler maalesef toplumda sıkça karşımıza çıkıyor. 🥺 İnsanlar bazen tek bir deneyimle koca bir toplumu yargılayabiliyor. Oysa her kültürde, her millette farklı yaşam tarzları var, değil mi? Dışarıdan bakarak herkesi aynı kefeye koymak doğru değil. Önemli olan empatiyle yaklaşabilmek. 🤗 Herkesin inancı ve yaşam biçimi kendine özeldir, bu hepimizin hatırlaması gereken bir şey. 🙏
Cevap
3Cevap
Dünya bu işleri aştı artık, dinlerin dünya geleceğinde bir 100 senesi daha yok gibi...
Azerbaycan da çok azı iyi gerisi sıkıntı
Nasıl yani? Mesela nasıl insanlarla tanıştın?
Kaldı ki öyleyiz kime ne
Nerelisin
Azerbaycanlıyım
Sizi seviyoruz anlattığın gibi değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?